250+ artiesten in de line-up van Freshtival Weekend

Freshtival Weekend

In het weekend van 13 t/m 15 Augustus wordt Freshtival Weekend 2021 georganiseerd. Zojuist in de line-up bekend geworden, en dat belooft heel wat. In deze line-up zijn meer dan 250 artiesten aangekondigd!

Het is bijna te veel om op te noemen, maar artiesten als Kriss Kross Amsterdam, Fedde le Grand, Sam Feldt, Michel de Hey, Maan and many more. Met 15 verschillende stages met uiteenlopende muziekstijlen is er voor iedere bezoeker wat wils.

Freshtival Weekend 2021 line-up

De line-up van Freshtival Weekend is ontzettend divers. De 250+ artiesten treden op verdeeld over verschillende stages.

De Mainstage

De parel van het terrein: de mainstage. De allergrootste artiesten uit de scene staan hier.
Iedere dag zal hier afgesloten worden met een knallende closingshow!

De Grolsch

De tent waar Nederlands grootste topbands en artiesten het dak eraf blazen. Van Tino Martin en Tony Junior tot Maan met haar hele band!

Super Bash

SUPERBASH, hét hardstyle concept uit het Oosten, host weer een mega area op Freshtival. Hier hoor je de dikste beukers, fijnste platen en beste klassiekers. The place to be voor iedereen die voor hardstyle leeft.

Basic Groove

Berucht en beroemd in het Oosten: Basic Grooves.Dit jaar dopen ze weer een area om tot Basic Grooves territorium. Verwacht fijne deuntjes en keiharde house en techno beats.

Tropic Like It’s Hot

Van urban en R&B tot eclectic. Met achter de decks de top van de urban & hiphop. Vuige tunes voor de dansvloer.

De Rebellenclub

Hete moshpits, wilde dansmoves en te gekke crowdsurfers. Twaalf uur lang gruwelijk tekeer gaan met de beste (tech-)house en edm artiesten.

Gedonder in de Tent

Altijd Larstig & Rob Gasd’rop presenteren de ultieme zesjescultuur: Gedonder in de Tent! Voor de feestbeesten die niet meer weten wat voor of achter is en kampioen zijn in Frenchcore schuifelen.

Electro Jungle

Wereldbekend van de legendarische Boothaus nachten.Verlies jezelf op de beestachtige sounds van het oerwoud: future house, bass house en snoeiharde trap.

Lipton Club

Het zonnetje van het festival vind je bij de Lipton Club. Een knotsgekke area die véél meer is dan alleen een feesttent: het is een mini-festival. Geniet met je vrienden van de heerlijke deuntjes, ijskoude drankjes en heuse lounge and gamehoek.

Bar-Le-Duc Bubbling Bar

Het meest bruisende feestje van het festival vind je in de Bar-le-Duc Bubbling Bar. Dans samen met je vrienden letterlijk tussen de bubbels en palmbomen.

Shut Up Club

Dit dj-collectief is de baas der silent disco’s! Deze helden breken elke tent in ‘stilte’ af in de silent disco. Van ABBA naar The Prodigy en weer terug.

Ben je benieuwd wie er op jou favoriete stage staat, bekijk de volledige line-up hier!

Fresh Village – De Freshtival Camping

Freshtival is 3 dagen open. Om het maximale uit het festival te halen kan je gaan voor een weekend ticket. De camping is hét knusse en creatieve walhalla waar jouw mini-vakantie begint. Pal aan het water, strand en het festivalterrein.
De opties zijn eindeloos, of je nou in je eigen tentje wilt, of gewoon kant en klaar het camping terrein op wilt, aan accomodaties is niets te kort.
Als je niet staat te hossen bij de stages dan in er op de camping ook vermaak genoeg. De camping heeft een vol schema met activiteiten. Exacte Informatie hier over volgt nog!

Freshtival start op vrijdag 13 augustus exclusief voor de camping gasten. Dan worden de deuren van De Grolsch , De rebellenclub, Gedonder in de tent, Electro Jungle, Lipton Club en Shut Up Club open gegooid om alvast in de juiste sfeer te komen.
Mocht je als campinggast hierna nog niet uitgefeest zijn, dan is er vanaf 00;00 uur ook nog de gelegenheid om door te feesten bij De Nachtdienst en De Fresh Village Stage.

Op deze pagina kan je alles lezen over de faciliteiten, accomodaties, activiteiten en overige informatie!

  • Locatie: Het Rutbeek . Enschede
  • Datum: 13 augustus t/m 15 augustus 2021
  • Tickets: Tickets verkrijgbaar via deze link

Mocht je alvast in de stemming willen komen, check dan vooral ons report van Festival 2019!

Freshtival 2019 – Het leukste festival van het oosten

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer Festival Nieuws!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial