3 festivals die voor herhaling vatbaar zijn!

2018 was voor mij hét jaar dat ik het festivalleven heb ontdekt. Ik heb veel verschillende festivals bezocht waarna ik zei; volgend jaar wil ik sowieso weer! Daarom deel ik vandaag mijn 3 favoriete festivals met je.

Amsterdam Open Air

Op AOA heb je de mooiste stages, fotoplekjes, beste sfeer, lekkerste eettentjes en natuurlijk niet te missen, topmuziek. Vorig jaar ben ik voor het eerst naar Amsterdam Open Air geweest, in eerste instantie was het plan om alleen op zaterdag te gaan maar ik vond het zó leuk, dat ik op zondag een (veel te over priced) kaartje kocht voor de zondag. Dit jaar mag ik een report schrijven over AOA2019 en ben ik daar het hele weekend te vinden. Dit jaar zijn onder andere GirlsLoveDJs, STRAF_WERK en Vunzige Deuntjes weer aanwezig en zorgt dat Amsterdam Open Air altijd is uitverkocht.

Amsterdam Open Air – 2 en 3 juni 2018

Mysteryland

Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is a Mystery!Het Haarlemmermeer is zo groot en heeft ontzettend veel stages. Vorig jaar heeft Mysteryland een recordaantal bezoekers gehaald, namelijk 100.000 bezoekers… Say whaaattt! Je hebt bij elke stage een totaal andere vibe met veel diverse muziekstijlen (techno, house, dance, hardstyle, urban en nog veel meer) het is maar net waar je zin in hebt op dat moment. Dit jaar ga ik voor de 3ekeer op rij naar Mysteryland, het wordt bijna traditie! Het festivalterrein van Mysteryland is écht groot, achteraf merk je pas aan je stappenteller hoeveel je hebt gelopen. Wat nog het allerleukste en mooiste is aan Mysteryland… De vuurwerkshow op het einde, daar zeg je u tegen. 

Mysteryland – 26 augustus 2018

Awakenings Festival

Als je van techno houdt, is Awakenings hét festival voor jou.Awakenings is het grootste technofestival van Nederland met meer dan 100 artiesten. Afgelopen editie kwamen er zo’n 30.000 bezoekers uit binnen en buitenland naar Spaarnwoude om van de vetste technomuziek te genieten. Op Awakenings draaien de grootste artiesten, denk aan Adam Beyer, Amelie Lens en Carl Cox. Naast de toffe stages en technomuziek heb je nog de zweefmolen en de chill area’s, ik voelde me gelijk op mijn gemak. 

Awakenings Festival, 1 juli 2018

Dat was het dan! Mijn allereerste blog, ik vond het superleuk om te schrijven en ik hoop dit jaar mooie reports voor jullie te schrijven. Ga jij dit jaar ook naar 1 van deze festivals? & Wat zijn naar jouw idee festivals die écht voor herhaling vatbaar zijn? Let me know!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial