Elke Pinksterzondag, precies zeven zondagen na Pasen, barst het feest los in het Brabantse Erp. Vandaar ook die naam, 7th Sunday. Het festival is elk jaar opnieuw compleet uitverkocht. Afgelopen editie waren er maar liefst 40.000 bezoekers! Dat 7th Sunday een succes is, mag dus wel duidelijk zijn.

De nieuwe datum voor 2018 is bekend!

Zondag 20 mei 2018

Locatie: Festivalterrein De Roost, Erp

Tijd: van 14:00 tot 01:00

Prijs: €50 (in 2017)

Leeftijd: 18+

 

VAN TECHNO TOT HERRIE MET GERRIE

Dit festival is echt voor elke feestganger! De muziekgenres lopen namelijk totaal uiteen. Electro, pop, house, techno, hardstyle, urban en zelfs volksmuziek. Alles is er. Ruim een half jaar van tevoren maakt de organisatie een lijstje. Ze checken welke stroming populair is en welke artiest ze absoluut niet mogen vergeten. Ze proberen heel veelzijdig te zijn en elk podium te vullen met de beste namen. Heb je zin om helemaal los te gaan? Dan ga je naar Lucas & Steve op de Mainstage. Ga je liever voor een Kraantje Pappie of Ronnie Flex? De SLAM Stage is de place to be! Er is zelfs gedacht aan de echte Snollebollekes fans in The Ballsroom. Mensen die soepel in de heupen zijn kun je terugvinden bij het Boomshakalak Soundsystem. Gelukkig zijn er ook nog genoeg goede bands aanwezig én is er ruimte zat om te stampen op hardcore. Vorig jaar waren er 18 verschillende area’s te vinden. Achttien! Ben je al enthousiast?

7th Sunday Festival

JACKPOT OF JOY

Elk jaar is er een nieuw thema wat centraal staat. Zo stond het festival vorig jaar in het teken van ‘Lucky Number Seven’. Naast het dansen kon je er dus ook terecht voor een potje roulette. Daarnaast is er nog veel meer te doen. Ouderwetse spelletjes, cabaret, een goochelshow en pop-up winkeltjes. Er zijn ook mega veel eet- en drinkgelegenheden waar je je kunt vermaken. En dan hebben we het niet alleen maar over vette patat. Nee, op 7th Sunday eet je gewoon carpaccio met een speciaalbiertje erbij. Daarna kun je heerlijk chillen in de hangmatten en je klaarmaken voor de spectaculaire eindshow. Inclusief vuurwerk, natuurlijk.

INSTAGRAMABLE

Tegenwoordig gaat het niet alleen maar om muziek en gezelligheid, maar ook om het plaatje. Voor een perfect Instagram plaatje ben je hier ook zeker op de juiste plek. De aankleding is namelijk ge-wel-dig! Het is er gezellig, heel gezellig. Elke ruimte heeft een eigen sfeer en overal is aan gedacht. Om je heen kijken is dus ook de moeite waard. Het is maar een tip 😉

7th Sunday Festival

Ik wil meer weten over 7th Sunday!

Ja, dat kan zeker! Neem even een kijkje op de website: www.7thsunday.nl
Are you ready to make new memories?

7th Sunday Festival