Zaterdag 10 juli vindt de eerste en enige editie van T-Mobile Presents: A Day At The Park Blijdorp Edition plaats.
Organisator ALDA heeft de handen in één geslagen met A Day AT The Park om een onvergetelijk exclusief dance feest neer te zetten!
Gehouden op een zeer bijzondere locatie, namelijk Diergaarde Blijdorp.
Muziek is er in de vorm van een silent disco, verzorgd door dj-sets van Franky Rizardo en Boris Ross. Zo kan iedereen los gaan zónder overlast te veroozaken.
Er zijn maar 500 tickets beschikbaar, wees er dus snel bij voor deze eenmalige speciale editie!

Unieke ervaring

Na sluitingstijd van het dierenpark zullen de 500 muziekliefhebbers die toegang hebben tot het dance evenement. Bij binnenkomst kijken zij een draadloze koptelefoon. Al wandelend door het park kun je luisteren naar de tunes van Boris Ross.
Eenmaal aangekomen bij de eindbestemming: het podium, is het tijd om los te gaan op een 1,5 uur durende dj-set van Franky Rizardo

Pauke Koens, eventmanager bij Diergaarde Blijdorp over de samenwerking:
Na een bewogen jaar zijn we enorm blij en trots om de handen ineen te slaan met ALDA. Samen bundelen we de krachten om een unieke, spectaculaire ervaring te bieden aan onze bezoekers tijdens deze exclusieve editie van ‘A Day At The Park’. Want zeg nu zelf, wat is er leuker dan dansen in de dierentuin na sluitingstijd?” 

Headliner van de avond – dj, producer en labelbaas Franky Rizardo kan niet wachten om weer te draaien: “Ik heb veel gekke dingen meegemaakt, maar dat een van mijn eerste gigs na een pauze van 1,5 jaar in Diergaarde Blijdorp zou zijn.. dat had ik nooit kunnen bedenken. Ik heb er ontzettend veel zin in, maar tegelijkertijd is het ook wel een beetje spannend vanwege de unieke setting!” 

A Day At The Park Festival

De editie van ‘A Day At The Park’ in het Kralingse Bos kondigde eerder dit jaar aan terug te keren voor een fysieke editie op volle kracht.
Het festival was helemaal uitverkocht, maar vanwege de aangekondigde versoepelingen zijn er sinds 17 juni nog een aantal gelimiteerde kaarten in de verkoop gegaan via www.adayatthepark.nl.
Het festival werd tien jaar lang georganiseerd in Amsterdam. In 2019 kwam ‘A Day At The Park’ voor het eerst naar Rotterdam. Sindsdien vieren ze de stad en haar iconen, zoals Diergaarde Blijdorp.

Tickets

De kaartverkoop voor A Day At The Park Blijdorp Editie start op 24 juni 12:00 uur, en ze zijn te verkrijgen via www.adayatthepark.nl