Audio Obscura & Adriatique presents: X.
Audio Obscura staat bekend om zijn legendarische feesten op historische plekken. Denk hierbij aan het treinstation van Amsterdam, het Rijksmuseum, the Loft en het muziekgebouw aan ’t IJ. Het bemachtigen van kaartjes voor deze populaire feesten is altijd erg moeilijk maar gelukkig hadden wij mazzel met Audio Obscura & Adriatique presents: X. En wát was het fantastisch, de sfeer zat er lekker in en de muziek was top!

Op zaterdag 19 oktober tijdens ADE ging ik samen met mijn vriendin naar het muziekgebouw aan ’t IJ.
Dit was mijn derde en laatste feest tijdens ADE, moe maar tegelijkertijd heel veel zin om nog een laatste avond gas te geven!
We kwamen rond 23:00 aan en de locatie was heel erg goed bereikbaar met de auto. Maar ook met het openbaar vervoer.

Muziekgebouw aan 't ij

Er waren maar liefst vier verschillende zalen dus er was genoeg afwisseling. Wij vonden de muziek het fijnst in de ‘Theatre’ zaal waar Adriatique de hele avond draaide. Bij de andere zalen had je een heel mooi uitzicht over Amsterdam. De muziek in combinatie met de lichten en de visuals op het plafond en rondom de zaal maakte Audio Obscura & Adriatique presents: X echt tot een fantastisch feest.

ADE - Audio Obscura & Adriatique presents: X

We zijn de hele avond niet van de dansvloer afgekomen en de tijd vloog voorbij. Een paar dikke pluspunten voor dit feest. Het was niet te warm in de zaal, je hoefde niet lang in de rij te staan voor de toiletten en ze verkochten zelfs smoothies (wij konden wel wat vitamientjes gebruiken!)

Volgend jaar gaan wij zeker weer een feestje van Audio Obscura bijwonen! Zien we jou daar?