Awakenings x Adam Beyer presents Drumcode – ADE

ADE Awakeniings

Awakenings x Adam Beyer
Heeft Drumcode nog een introductie nodig? Het label van Adam Beyer heeft inmiddels een eigen festival en siert al een paar jaar de programmering van Awakenings tijdens ADE. Ook in 2019 heeft Adam Beyer een fijne line-up bij elkaar gebracht om zijn label weer heerlijk in de spotlights te zetten in the one and only Gashouder in Amsterdam.

De techno tempel in Amsterdam

Awakenings en de Gashouder horen bij elkaar als een peper- en zoutstel of Adam Beyer en Ida Engberg: onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze techno tempel in Amsterdam is al 20 jaar de thuisbasis van Awakenings. Het was voor mij de eerste keer dat ik de Gashouder bij een Awakenings event binnenstapte en ja, het was prachtig!

De Gashouder is een heel unieke locatie: je kent de foto’s wel van die grote ronde ruimte en tijdens Awakenings voorzien van een enorme discobal aan het plafond.. De locatie doet eigenlijk best intiem aan: 2 plekken om je tokens te halen, 2 bars (en 1 cocktailbar), 2 toiletblokken, 2 rookruimtes en 1 foodcourt omringen de zaal.

Van Monika Kruse tot Enrico Sangiuliano

Zoals gezegd heeft Adam Beyer weer zijn best gedaan op de line-up. De avond begon met Boxia, gevolgd door Monika Kruse, Bart Skils & Layton Giordani, Maceo Plex, Adam Beyer zelf en Enrico Sangiuliano sluit de nacht af. Het voordeel van de Gashouder en daarmee 1 zaal is dat er geen keuzestress is voor welke artiesten je wil gaan: je mag ze allemaal meemaken. En dat doen we zeker!

Maceo Plex at ADE Awakenings x Adam Beyer presents Drumcode
Maceo Plex

We komen binnen terwijl de beats van Monika Kruse uit de speakers dreunen en wat ons betreft is daarmee de toon voor de nacht gelijk gezet. Drumcode knalt altijd net even iets harder. Bart Skils en Layton Giordani werken vervolgens heerlijk samen en de tijd vliegt voorbij. Tijdens Maceo Plex maak ik pas een rondje door de zaal om ook even vanaf de tribune de Gashouder te aanschouwen. De lichtshows, de discobal: het plaatje klopt helemaal. Ik kan de hele nacht genieten en doe dat het meest bij Adam Beyer. Het is weer als vanouds met de Zweed en Enrico neemt het stokje heel goed over.

Adam Beyer tijdens ADE Awakenings
Adam Beyer in de Gashouder

Aan alles komt een eind en we begeven ons langzaamaan weer richting kluisjes en uitgang. Gelukkig mag ik zaterdag nog een keertje dansen op deze vette locatie. Het was weer genieten geblazen met Awakenings x Adam Beyer!

Awakenings bijwonen vanuit je luie stoel of rond de jaarwisseling

Geen kaartje voor ADE Awakenings dit jaar? Niet getreurd! Zowel van Awakenings x Joris Voorn & Friends als Awakenings x Joseph Capriati invites kun je zaterdag verschillende sets via de livestream vanuit je luie stoel bijwonen. Als je ook in de Gashouder wil dansen, kun je alvast je kaartje kopen voor een van de events rond oud en nieuw. See you on the dancefloor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *