ADE – DGTL x Bonobo presents Outlier

De feesten georganiseerd door DGTL zijn al jarenlang een fenomeen. Deze ADE gingen we naar DGTL x Bonobo presents Outlier en wij zijn absoluut niet teleurgesteld. Het leek alsof alles op z’n plaats viel: de sfeer, vette verlichting en natuurlijk de techno- en deephouse beats.

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat we er wel even in moesten komen. Het was namelijk dag 3 van ADE voor ons, dus het energielevel was iets lager dan gewoonlijk. Met een redbulltje in de hand – in een herbruikbare beker, well done DGTL – gaan we naar de main stage van de imposante NDSM-loods.

Een mystieke set van David August

Wat we daar aantreffen is niet wat we op voorhand hadden verwacht. De zaal is compleet donker, op enkele geelwitte schijnwerpers op het podium na. Deze zijn gericht op David August, die met een zeer originele live set onze aandacht weet vast te houden. Echt gedanst wordt er nog niet, maar stiekem vinden we het best fijn dat we onze benen nog even wat rust kunnen geven.

DGTL x Bonobo presents Outlier
ADE DGTL – Bonobo

Voetjes van de vloer met Bonobo

Na de duistere set van August, is het tijd voor de vrolijke klanken van Bonobo. De verlichting kleurt afwisselend roze, groen en oranje en de zaal gaat compleet uit z’n dak. Inclusief wijzelf, uiteraard! Gelukkig hebben we met deze set van 2 uur genoeg tijd om ervan te genieten.

Deephouse & vinyl

Daarna verplaatsen we ons naar Area 2, waar Bradley Zero ons opwacht. Voor ons is het feestje dan al helemaal compleet, want man, wat wordt hier goed gedraaid! Deephouse gemixt met vinyl, beter dan dit gaat het niet worden. We sluiten af met Jon Hopkins en dan is het toch echt tijd om het feestje te verlaten.

Jon Hopkins DGTL
ADE DGTL – Jon Hopkins

Moe, maar zeer voldaan keren we huiswaarts. Een betere afsluiter dan DGTL x Bonobo presents Outlier tijdens ADE 2019 is ondenkbaar; wij blijven fan van DGTL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial