Top 100 DJ´s Award 2021

Top 100 DJs Award 2021

Tijd voor een feestje!

Wat doe je als je onverwachts de kans krijgt om midden in je gewone werkweek naar een feestje te gaan? Juist, gaan! Wat doe je als dat feestje niets minder is dan de Top 100 DJ´s Award 2021 presented bij AMF tijdens het Amsterdam Dance Event? Juist, met volle teugen genieten! 

Ik had het geluk in 1 van mijn favoriete steden, zo`n 200 kilometer van huis te mogen meemaken hoe in het Afas Live, de van afkomst Franse David Guetta opnieuw werd verkozen tot de populairste DJ ter wereld. Hij werd op nummer 2 gevolgd door niemand minder dan Martin Garrix en op nummer 3 Armin van Buuren. In de top 10 stonden tot mijn verbazing nog maar liefs 3 Nederlanders, Afrojack (6), Don Diablo (7) en Olivier Heldens (8).

Een muziekfeest om even alles te vergeten

Mijn verwachtingen werden absoluut overtroffen. Bedankt Alda & DJ Mag voor het fantastische feest Top 100 DJ´s Award 2021 dat jullie hebben neergezet. Super gedaan in een tijd waarin we met de nodige maatregelen en beperkingen te leven hebben. Bij de toegang was het voor iedereen merkbaar, of je nu als publiek via de hoofdingang binnenkwam, of je betrad het Afas Live via de crew ingang. Je kwam niet binnen zonder de gebruikelijke veiligheidscontroles, je identiteitsbewijs, toegangsbewijs maar ook een bewijs dat je voldoet aan één van de tegenwoordig welbekende 3G´s. Gelukkig was het leed snel geleden en was het daarna volop genieten alsof er even geen nare dingen en virussen bestaan.

Intiemer dan gewoon konden we in aangepaste versie met een exclusief aantal danceliefhebbers genieten van de verkiezing en de fantastische sets van Morten, Avalan, Christina Novelli, Olivier Heldens, Don Diablo, Gordo. Voor mij persoonlijk kippenvel bij de optredens van Armin van Buuren, Alan Walker, W & W en Mariana Bo en Afrojack. Vanaf het begin van deze avond die om 19:00 uur van start ging en tot middernacht duurde was het urenlang genieten en dansen. Wat was ik toch een geluksvogel dit live mee te mogen maken. Gelukkig voor de miljoenen dancemuziek fans dat het event live werd gedeeld via de livestream van onder andere DJ Mag. Helaas voor alle aanwezigen dat de grote winnaar van de avond zelf ook niet aanwezig kon zijn en we het moesten doen met een warme videoboodschap.

Geweldige muziek – Goede muzieklocatie

Amsterdam Dance Event: het dagenlang durende event voor iedereen die van de diverse stylen van elektronische muziek houdt waarbij op diverse locaties in Amsterdam egefeest kon worden. Waar op woensdag 13 oktober het oorspronkelijk voor muziekconcerten en evenementen gebouwde Afas Live werd gevuld met de klanken van alle geweldige DJ-sets was bij uitstek een toplocatie waar al standaard de nodige voorzieningen zijn voor een feestje van deze categorie. Goed bereikbaar met alle vormen van vervoer, en tijdens evenementen voor een ieder die met eigen vervoer komt voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Ruim voldoende gelegenheid in het pand, maar ook daarbuiten voor iedereen die een hartige trek had te stillen en ook voor wie liever iets zoets te versnaperen zocht was er genoeg te vinden. Voor het dorstige publiek waren er in de zaal ook voldoende mogelijkheden om aan een drankje te komen, al dan niet alcoholhoudend. 

En of het nu door het lagere aantal bezoekers kwam of door de goede voorzieningen van deze muzieklocatie, zelfs de sanitaire voorzieningen kwamen (uiteraard aan het einde van het feestje minder dan bij aanvang) niet slecht uit de bus. Festivallen in deze tijden heeft zo ook een voordeel… er is meer ruimte om te dansen!

Top 100 DJs

Festival gevoel

Kortom: het ´ouderwetse´ festival gevoel was weer even terug te vinden op Top 100 DJ´s Award 2021. Het was een muziekfeestje om nooit meer te vergeten en voor elke danceliefhebber smaakte dit absoluut naar meer! Op naar het volgende festival, zien we je daar weer?!

Mijn dank gaat in het bijzonder uit naar de geweldige organisatie van Festival Lovers, ALDA, AMF, DJ Mag, zonder jullie had ik deze fantastische ervaring niet kunnen meemaken. Maar ook een dik applaus voor de aanwezige DJ´s. Dank jullie wel voor de te gekke perfomance die jullie hebben neergezet!

 

 

Een reactie op “Top 100 DJ´s Award 2021

  1. Pingback: Armin van Buuren na vijf jaar terug met soloshows op Nederlandse bodem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial