Al jouw tickets op één plek met de PassThru app

PassThru app

Lancering nieuwe ticket-app PassThru

Sociaal app bureau Brthrs Agency lanceert de nieuwe ticket-app PassThru. De app is gemaakt om alle tickets, vouchers en reserveringen die in je inbox hangen overzichtelijk samen te brengen. Er is nog nooit eerder een manier geweest om al je tickets veilig op te slaan en ze er gemakkelijk bij te pakken aan de ingang van een festival of een ander evenement.

Hoe werkt de app?

De app is gebaseerd op een e-mailsysteem. Vanaf de mail kan je jouw tickets overzetten naar een speciaal aangemaakt persoonlijk mailadres binnen de PassThru app. Vervolgens kun je jouw tickets in de app bekijken, bewerken, openen en ze delen met vrienden.

Steuntje in de rug voor de culturele sector

Met de opbrengsten van de PassThru app willen de bouwers de culture sector een steuntje in de rug bieden. Medeoprichter Robert Keus zegt er het volgende over: “Cultuur is één van onze belangrijkste maatschappelijke bouwstenen. En alleen door de talloze theatermakers, artiesten en festivalorganisatoren kunnen we met zijn allen weer gaan genieten. Daarom doneren we een derde van de omzet van de app aan culturele fondsen in Europa en de Verenigde Staten. Andere regio’s volgen afhankelijk van het succes later.”

Wil je graag meer informatie over de applicatie of het downloaden van de app? Check dan deze link

Volg jij ons al op social media?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial