Amerikaans house en technoconcept ‘Factory 93’ maakt Europees debuut

factory 93

Factory 93

Amerikaanse house- en technoconcept Factory 93 komt naar Europa. Het kondigt twee exclusieve shows aan in de Antwerpse Waagnatie in Belgie. Op vrijdag 26 november ‘Adam Beyer presents Drumcode’ en zaterdag 27 november ‘Boris Brejcha in concert’. Er worden maar liefst 12.000 festivallovers verwacht, verdeeld over twee avonden.

Lineup

De Zweedse Adam Beyer is geen onbekende voor Factory 93 – na talloze Amerikaanse shows is het geen toeval dat Beyer en zijn platenlabel Drumcode het eerste Europese Factory 93-evenement aftrappen. Naast Beyer, staan op de lineup Anfisa Letyagi, Bart Skils, Joseph Capriati, Layton Giordano en Len Faki. Hightech minimal master Boris Brejcha voegt zich bij de Factory 93-selectie met een speciaal ‘in concert’-evenement. De smaakmaker en labelhoofd van Fckng Serious host een eenmalig spectaculair concert in de Belgische expo hal met een extended dj-set. Tijdens de avond is er muzikale ondersteuning van Ann Clue, Deniz Bul en They Dream.

Terug naar de roots

Organisator Insomniac wilde met dit concept terug naar hun roots: spectaculaire grootschalige producties. Maar met behoud van de integriteit en het gevoel van de underground scene. Factory 93 werkt samen met de grootste namen in de underground, waaronder Charlotte de Witte, Carl Cox, Eric Prydz, ARTBAT, Green Velvet en meer. Het concept richt zich op zelfexpressie en ongebonden creativiteit, grote inspiratiebron zijn de welbekende warehouse feesten. De eigen ervaring en opgedane kennis van Insomniac oprichter Pasquale Rotella zijn o.a. de basis geweest voor Factory 93’s visie en het soort evenement dat het vandaag de dag is.

 

Algemene info
Factory 93 | Adam Beyer presents Drumcode 
Vrijdag 26 november 2021

Factory 93 | Boris Brejcha in concert
Zaterdag 27 november 2021

Waagnatie
Kattendijkdok-Oostkaai 21
2000 Antwerpen, België
www.thefactory93.com

Over Insomniac
Insomniac produceert wereldwijd innovatieve en toonaangevende festivals en evenementen. De kwaliteit van de ervaring is de hoogste prioriteit van het bedrijf. Al meer dan 25 jaar creëert Insomniac meer dan 2000 festivals, concerten en clubavonden voor bijna 5 miljoen bezoekers over de hele wereld. Het belangrijkste jaarlijkse evenement van het bedrijf, Electric Daisy Carnival Las Vegas, is ‘s werelds grootste dance-muziekfestival en trekt in drie dagen tijd meer dan 465.000 fans. In 2013 ging Insomniac een samenwerking aan met het wereldwijde entertainmentbedrijf Live Nation. www.insomniac.com

Over ALDA
ALDA is producent, conceptontwikkelaar en promotor van internationale elektronische muziek- en dj-concepten. Het bedrijf organiseert evenementen als AMF, A day at the Park, Armin Only, A State of Trance, Electronic Family, SAGA Festival, We Are Connected, New Horizons, This is Me en The Flying Dutch. Sinds 2018 bundelt ALDA krachten met de Amerikaanse festival-gigant Insomniac. Samen brengen de twee vooraanstaande productiebedrijven de elektronische muziekscene naar een divers en breed publiek. www.aldalive.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial