Amsterdam Dance Event (ADE) heeft onlangs de tweede reeks artiesten aangekondigd voor de editie van 2023, die plaatsvindt van 18 tot 22 oktober. Naast bekende namen uit de elektronische muziekscene, zoals Hardwell, de Duitse Peggy Gou, Charlotte de Witte, A-trak uit Canada en Fatima Yamaha, worden er vandaag maar liefst meer dan 100 nieuwe artiesten bevestigd voor het evenement. Het complete overzicht van alle artiesten is te vinden op de ADE 2023 pagina.

Eerder werden ook al grote namen als Afrojack, Armin van Buuren en Martin Garrix aangekondigd. Met een line-up vol talenten belooft ADE opnieuw een spectaculaire ervaring te worden voor muziekliefhebbers en feestgangers.

Maar ADE is meer dan alleen muziek. Het festival omvat ook ADE Arts & Culture, dat zijn derde editie viert. Hier draait het om de positieve impact van elektronische muziek. Naast de muziekoptredens zijn er ook interactieve theaterstukken, interdisciplinaire kunstprojecten en filmvertoningen te beleven. ADE Arts & Culture biedt een scala aan culturele ervaringen die de bezoekers zullen verrassen en inspireren.Met bijna 200 locaties en bezoekers uit meer dan 146 landen is ADE uitgegroeid tot ‘s werelds grootste clubfestival en een belangrijk platform voor de elektronische muziekindustrie. Het evenement trekt jaarlijks duizenden muziekliefhebbers en professionals uit de hele wereld. Tickets en passe-partouts zijn beschikbaar, zodat je kunt genieten van alles wat ADE te bieden heeft. Mis deze kans niet om de elektronische muziekwereld te verkennen en te genieten van een onvergetelijke ervaring.

Amsterdam Dance Event 2023 belooft een spektakel te worden met een diverse line-up van bekende en opkomende artiesten. Of je nu een fan bent van Hardwell, Charlotte de Witte of A-trak, er is voor ieder wat wils. Het festival biedt niet alleen muziek, maar ook een unieke culturele ervaring met ADE Arts & Culture. Mis deze kans niet om de wereld van elektronische muziek te ontdekken en te genieten van een onvergetelijke week vol feest en inspiratie.