Wie had gedacht dat in dit regenachtige Nederland de zon op deze manier zou schijnen op Amsterdam Open Air? Ik in ieder geval niet. En niet alleen het weer zat mee, maar iedereen straalde. Vanaf het moment dat men in de metro stapt tot aan het frietje mee terug op de hand. FOMO gehad? Begrijp ik. Tijd om volgend jaar wel je tickets te scoren! Lees snel verder waarom jij volgend jaar Amsterdam Open Air (AOA) echt niet kan missen!

Amsterdam Open Air: een dag om niet te vergeten

Op zondag 2 juni gingen de poorten open voor de tweede dag van Amsterdam Open Air 2024. Iets na de starttijd van het evenement was het tijd om zelf eens een kijkje te nemen op het festival. Het Gaasperpark met het prachtige Gaasperplas naast zich leek wel omgetoverd tot een sprookje. Zo wandelden we samen van paadje tot paadje naar de verschillende stages. Onderweg haalden we een cocktail op een iets rustigere area met heerlijke lounge seats. Vervolgens was het tijd om met een cocktail in de ene hand en een kwast in de andere hand de vraag ‘’what brings a smile to your face?’’ te beantwoorden. Uiteraard schreef ik iets clichés op, maar als ik terugkijk naar deze dag had ik net zo goed kunnen opschrijven AOA2024. De dag begon dus al goed.

Amsterdam Open Air 2024

AOA 2024 overtrof zichzelf in diversiteit van muziek & stages.

De line-up van Amsterdam Open Air 2024 was al even bekend. In de namiddag was het zo ontzettend gezellig bij elke stage, dat het lastig was om te kiezen welke artiest je mee wilde pakken. Zelf waren wij gestart bij Nala. Wat een heerlijke nummers om je dag mee te starten! Vervolgens was het tijd om even wat rond te lopen, te genieten van het zonnetje en naar verschillende artiesten te gaan. Zo zijn wij uiteraard naar CHO & the Chosens geweest, kort geweest bij Pantone en vervolgens nog even Litmus meegepak. Maar rond half 6 was het echt raak!

Tijd voor mijn favoriet! Ik denk dat jij hiervoor niet 3x hoeft te raden, uiteraard: Frenna & The Gang. Met een blikje Stelz in mijn hand, zonnetje op het gezicht, vrienden om mij heen, konden wij heerlijk mee dansen en zingen op elk nummer. Na Frenna & The Gang hebben wij een behoorlijke tijd vertoefd in het sit-down café. Ik dacht: hier kunnen wij wel even uitrusten. Nee, dit was echt de partytent van het festival. Het dak kwam letter naar beneden om de perfecte move te maken op nummers als ‘’zak, zak, zak maar lekker door’’. Pas echt zitten deden wij weer in de metro en trein terug naar huis. Vermoeid maar voldaan.

Amsterdam Open Air 2024 is meer dan een festival

Al overtuigd om volgend jaar tickets te scoren van Amsterdam Open Air? Zo niet, dan is hierbij een korte recap waarom Amsterdam Open Air meer dan een normaal festival is.

  • Aandacht en liefde voor elk persoon. Zeer rolstoelvriendelijk.
  • De beste artiesten om op te dansen en te bewegen.
  • Zijn jouw dansmoves nog niet geweldig? Een workshop kan je hier makkelijk volgen!
  • Mogelijkheid om nieuwe vrienden te maken. Ja, ze hebben zelfs hier een aparte plek voor gecreëerd.
  • Heerlijk onder het genot van een drankje schilderen op een canvas. Na het festival mag je deze zelfs meenemen.
  • Overheerlijke cocktails en genoeg mogelijkheid om heerlijk te snacken of dineren.

Pre-register je nu bij AOA!