Naar aanleiding van de 2023 editie van Balaton Sound, hebben Armin van Buuren, Hardwell, Don Diablo, Dimitri Vegas & Like Mike, KSHMR, Kungs en Ofenbach hun deelname aan het festival bevestigd. Dit vierdaagse strandfestival, dat jaarlijks plaatsvindt aan het Balatonmeer in Hongarije, is één van de meest populaire elektronische festivals in Europa. Het festival vindt plaats van 28 juni t/m 1 juli 2023.

Armin van Buuren is een van de headliners bij Balaton Sound. Het strandfestival zal de Nederlandse dj in 2023 opnieuw verwelkomen na zijn laatste optreden in 2019. Hardwell zal eveneens naar het Balatonmeer komen om deel te nemen aan zijn Rebels Never Die tour, waar Balaton Sound de eerste show van 2023 is. Ook Dimitri Vegas & Like Mike zullen, zoals gebruikelijk, tijd vrijmaken in hun agenda om naar Hongarije te komen.

Er staat een indrukwekkende lineup op de poster van Balaton Sound: Don Diablo, Dimension, Joel Corry, KSHMR, KUNGS, Ofenbach en Vini Vici. Binnenkort zal de organisatie ook het eerste huis en technonieuws bekend maken. De locatie van dit evenement is het prachtige Balatonmeer in Zamardi, Hongarije.

Balaton Sound

Het festival staat bekend om haar bijzondere mix van dance, house en techno die het jaarlijks naar de zonnige locatie brengt sinds de eerste editie in 2007. In het verleden traden artiesten als Charlotte de Witte, Lost Frequencies, Underworld en The Chainsmokers op. Er is meer dan alleen muziek: festivalgangers kunnen zich vermaken met beachclubs, boattrips, sportactiviteiten en een uitgebreid randprogramma op het terrein. Dit alles rondom het prachtige Balatonmeer.

Start ticket verkoop Balaton Sound

Vanaf 12 december is de ticketverkoop voor Balaton Sound 2023 gestart. Dagtickets zijn verkrijgbaar nu via www.balatonsound.com

Balaton Sound was het mooiste festival van 2022.

Hoe overleef je vier dagen doorhalen op Balaton Sound verslag.

2,5 dag los gaan op dit prachtige festival.

Balaton Sound