Zoek op de website:

Romeo Blanco

Romeo Blanco

Romeo Blanco

Biography

Romeo Blanco heeft snel de elektronische muziekscene veroverd met zijn onweerstaanbare productievaardigheden, waardoor hij lof heeft ontvangen van grote spelers in de industrie zoals Sony Music, Warner Music, Armada Music en Spinnin’ Records. Ondanks dat hij later in de industrie kwam, hebben Blanco’s emotionele tracks, waaronder hits als ‘Galactica’ en ‘Universal Love’ die zijn support door Tiësto en Fedde Le Grand, een onuitwisbare indruk achtergelaten.

Blanco’s grensverleggende remixes, zoals Adele’s ‘Rolling In The Deep’ en Florence And The Machine’s ‘What The Water Gave Me,’ hebben de hitlijsten aangevoerd en zijn vakmanschap getoond in het vermengen van mainstream aantrekkingskracht met artistieke innovatie.

Op het podium heeft Blanco’s magnetische aanwezigheid menigten betoverd op grote festivals zoals Tomorrowland en Tomorrowworld, evenals gerenommeerde locaties zoals ‘Green Valley’ in Brazilië en de Illuzion Club in Thailand. Hij verspreidt zijn aanstekelijke liefde voor muziek over continenten, waarmee hij feestgangers opfleurt met zijn energetische optredens.

Met de steun van Sony Music stormde Blanco’s samenwerking ‘In The Mood’ met Henri PFR en Veronica naar de top van de hitlijsten, waardoor hij wereldwijde erkenning en een gouden plaat ontving. Zijn remix voor Beyoncé’s ‘Blow,’ onderschreven door Pharrell Williams, en tour met Ariana Grande benadrukken zijn groeiende invloed in het rijk van de popmuziek.

Ook wordt hij meermaals gevraagd als support act voor onder andere wereldsterren als David Guetta, Dua Lipa, Ariana Grande en Alan Walker. Romeo is een vaste waarde in de muziekwereld en staat altijd garant voor professionaliteit, een hoog skill niveau en diepgang in zijn sets die elk publiek zal beroeren.

Naarmate Blanco’s ster blijft stijgen, belooft zijn toekomst meer hoogwaardige releases en samenwerkingen, waarmee hij zijn positie als geduchte kracht in de elektronische muziekscene verstevigt.

www.romeoblanco.com

Romeo Blanco

Videos

Booking

Agency Donckers Lesley