Audio Obscura ADE in het hoofdkantoor van G-star RAW

Audio Obscura ADE

Audio Obscura ADE

Al een aantal jaar zoek ik mijn feestjes tijdens ADE zorgvuldig uit. Voorkeur blijft toch wel een beetje naar de Gashouder gaan. Dit jaar kwam de mogelijkheid om naar Audio Obscura te gaan in het hoofdkantoor van G-star RAW. Met een line-up met onder andere Dax J, Chris Liebling, ANNA en Rødhead weet ik dat het qua dj’s wel goed zit. Maar wat mag je muzikaal verwachten van een hoofdkantoor van een kledingmerk? Voor wat betreft het tijdstip moet ik ook nog steeds wel ff wennen want voor wat techno muziek betreft blijf ik toch nog wel echt een nachtdiertje. De afgelopen periode heb ik dan eigenlijk ook meer voor de betere thuisfeesten en secret party’s in de nacht gekozen.

G-Star RAW HQ

G-star RAW

Nu ben ik vaker op feestjes op tijdelijke of éénmalige locaties geweest en niet altijd met volle tevredenheid, maar Audio Obscura heeft in samenwerking met G-star RAW uitstekend werk geleverd! Alle randvoorwaarden om een feestje soepel te laten verlopen waren aanwezig; de hele avond nauwelijks wachttijden bij de wc’s en barren, voldoende kluisjes en ook geen wachtrij bij de entree. Er was een slim systeem bedacht om de lege glazen in te zamelen waardoor er nauwelijks bekers op de grond lagen wat wel zo lekker door danst en ook aan gevarieerd eten was goed gedacht.

Techno DJ’s

We kwamen iets voor 16:00 uur aan en zijn gelijk de garage in gegaan. Waar normaal de auto’s en fietsen geparkeerd staan staat nu Rødhard al gelijk de “zaal” flink aan het opzwepen. De lage plafonds van een garage geven een lekker underground sfeertje, wat prima bij de muziek sfeer past. Tussendoor lopen we nog even naar Planetary Assault Systems die al vroeg in de “Hangar” een mooie live set neerzetten. De hangar is een soort aula van het hoofdgebouw met een mooie grote glazen pui. Vanwege het licht besloten we weer af te zakken naar de garage waar Rødhard een heerlijke afwisselende einde van de set neerzette.

Techno Dj

ANNA

ANNA hadden we nog niet live gezien en was voor ons een verrassing. Ik had al wel een paar sets van haar gehoord maar in de zaal kwam de energie echt pas los bij deze prachtige Braziliaanse dj.
De laatste paar uurtjes zou lastig gaan worden want mijn vriendin heeft een grote voorkeur voor Chris Liebling en ik voor Dax J. We begonnen bij Chris en ik moet eerlijk zeggen die verraste mij vanaf het begin met zijn goed uitgebalanceerde set. Uiteraard nam mijn vriendin mij halverwege mee naar beneden naar Dax J. De kelder was goed gevuld en de stevigere techno beats klonken in de garage heerlijk. Uiteindelijk hebben we de avond in de hangar bij Chris afgesloten. Deze ruimte bleek voor ons in het donker perfect te zijn met een heerlijke dj-set. De verlichting en kwaliteit van het geluid waren echt perfect als je weet dat deze ruimte nooit voor dit soort events wordt gebruikt.

Dj ANNA

Nogmaals dikke pluim aan de organisatie en de locatie. Hopelijk tot volgend jaar (in de nacht) 😉

Check ons report over Audio Obscura ADE 2019 hier.

 

Een reactie op “Audio Obscura ADE in het hoofdkantoor van G-star RAW

  1. Pingback: Audio Obscura keert terug naar de RAW Factory

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial