Audio Obscura, die bekend staat voor het organiseren van evenementen op de meest unieke plekken in de stad, keert terug naar de RAW Factory voor een outdoor Koningsdag evenement op woensdag 27 april. Audio Obscura zal G-Star’s prestigieuze hoofdkantoor wederom omtoveren tot een house-, disco- en techno mekka, na het hosten van de drie meest besproken evenementen van ADE.

Gelegen naast het industriële Amsterdam Zuidoost, is de RAW Factory een imposant, modern gebouw geïnspireerd op een vliegtuighangar. Met een bijzondere mix van beton en glas zo ver het oog reikt, vormt deze industriële uitstraling een verbluffende setting voor een wereldse line-up met de beste DJ’s en zal het lokale en internationale gelijkgestemde muziekliefhebbers verwelkomen.

De aftrap wordt gegeven door het zeer gerespecteerde Amsterdamse duo Kamma & Masalo, bekend van dansbare go-to’s, recente hits en persoonlijke klassiekers. De Londense producer TSHA zal de decks overnemen en de RAW Factory vullen met een eclectische sound mix van rave, jaren ’90 dance, house, techno, soul en disco. The Blessed Madonna is aanwezig om haar fans te trakteren op een eclectische en vrolijke set zoals zij dat van haar gewend zijn. Van klassieke electro en new wave tot de nieuwste techno en houselabels, Audio Obscura doet muziekliefhebbers met deze spectaculaire line-up niets te kort. Niemand minder dan Amerikaanse Honey Dijon, bekend van het niet beperken tot een specifiek genre, zal bezoekers verrassen met een uiteenlopende set en kunnen fans rekenen op een energiek optreden van één van de meest populaire artiesten van dit moment.

Audio Obscura zet zich al jaren in om de meest prominente house- en techno- artiesten in de spotlights te zetten en onthult ook voor deze editie een aantal van de eerste meest gewilde namen uit de scene. Na een enorm succesvol debuut in RAW Factory vorig jaar, belooft Audio Obscura’s volgende takeover nu al het hoogtepunt van Koningsdag te worden. Tickets gaan in de verkoop op woensdag 23 maart.

In 2021 waren wij ook al in het G-Star Raw center! Lees ons verslag hier!

Audio Obscura Kingsday

[yotuwp type=”videos” id=”EmOGrHXnV3s” ]