Audio Obscura kondigt veelbelovende eerste fase van ADE 2023 programmering aan

Audio Obscura 2023

Speciaal voor het 10-jarig jubileum keert Audio Obscura tijdens Amsterdam Dance Event op 19, 20 en 21 oktober terug met drie grandioze daytime events.

De grensverleggende evenementen van Audio Obscura zijn onmiskenbaar in de Nederlandse dance-industrie. Al 10 jaar staat de organisatie aan het voorfront van de industrie en om het jubileum dit jaar te vieren pakt de organisatie tijdens ADE flink uit. Op 19, 20 en 21 oktober keert Audio Obscura terug naar de RAW Factory voor drie daytime events. Bezoekers worden getrakteerd op de cutting-edge sounds van underground legendes waaronder The Martinez Brothers, Seth Troxler, Kosobil, Outlier, Bonobo en meer. Fans kunnen zich vanaf vandaag pre-registreren voor kaarten via www.audio-obscura.com.

Tickets en informatie

De ADE-week van Audio Obscura wordt afgetrapt op donderdag met Audio Obscura x Cuttin’ Heads ADE, waar niemand minder dan The Martinez Brothers, Seth Troxler en Chris Stussy achter de decks kruipen voor een onvergetelijke dag. Op vrijdag wordt het stokje overgenomen door Kosobil b2b special guest, Somewhen en Cera Khin, die de bezoekers in extase brengen tijdens Audio Obscura x R LABEL ADE. De iconische RAW Factory vormt op zaterdag het decor voor Audio Obscura x Outlier, waar naast Outlier zelf de legendarische Bonobo en Henrik Schwarz op de line-up staan.

Audio Obscura is een waar fenomeen binnen de industrie en weet keer op keer ‘s werelds grootste artiesten op de meest iconische en unieke locaties te zetten.

Dit jaar gooit Audio Obscura het over een andere boeg bij de RAW Factory en introduceert met trots een geheel nieuwe opstelling. Een belangrijke aanpassing dit jaar is een ruim opgezet podium op het bovendek. Dit biedt bezoekers meer ruimte om zich te laten onderdompelen in de muziek en zich helemaal te kunnen laten gaan. Het voormalige hangarpodium wordt ingezet als plek waar iedereen kan ontspannen en een drankje of hapje kan halen.

Audio Obscura bestaat dit jaar 10 jaar en om dit jubileum groots te vieren ging de organisatie voor het eerst in de geschiedenis de Amsterdamse grenzen over gaan met een uitverkochte Audio Obscura x Black Coffee in de Rotterdamse Van Nelle Fabriek. Hier trakteerde Audio Obscura fans op een kenmerkende innovatieve productie op het levendige UNESCO werelderfgoed terrein. Deze succesvolle stap markeerde een nieuw hoofdstuk voor Audio Obscura, waar internationale uitbreiding steeds dichterbij komt.

“Ons 10-jarig jubileum is een goed moment om terug te blikken op alles dat wij de afgelopen jaren gedaan en bereikt hebben. Wij blijven innoveren en vooruit kijken, met daarbij een heldere blik op onze toekomstplannen. Er liggen enorm veel nationale en internationale plannen klaar die de komende maanden worden vormgegeven en wij kunnen niet wachten om dit met iedereen te delen!” Aldus Audio Obscura.

De aankondiging van de dagprogrammering en overweldigende line-up zijn slechts het begin van de ADE plannen van Audio Obscura. Fans die geen tickets willen mislopen kunnen zich pre-registreren via de website.

Audio Obsura ADE events:
19 oktober: Audio Obscura x Cuttin’ Heads ADE w// The Martinez Brothers, Seth Troxler, Chris Stussy
20 oktober: Audio Obscura x R LABEL ADE w// Kobosil b2b special guest, Somewhen, Cera Khin
21 oktober: Audio Obscura x Outlier w// Bonobo, Henrik Schwarz