Audio Obscura x Pathé – Livestream vanuit de bioscoop!

Audio Obscura x Pathé

Audio Obscura lanceert volgende week dinsdag een toffe samenwerking met Pathé. Het vervolg van de succesvolle livestream series ‘Audio Obscura Sunset Charity’!

Na het grote succes van de Audio Obscura Sunset Charity livestream biedt Audio Obscura ons nu de kans weer om offline te kunnen genieten van muziek/performences.

Maanden lang hebben we vanuit huis kunnen genieten van de beste livestreams. Maar niks gaat boven het gevoel wat een offline feest te bieden heeft.
Ook al worden de regels langzaam aan versoepeld, een festival zomer zit er voor nu nog even niet in.
Maar we kunnen in ieder geval weer een beetje de deur uit!

Audio Obscura x Pathé organiseren vanaf donderdag 11 juni een livestream vanuit de bioscoop.
De streams zullen worden opgenomen op verschillende historische locaties door heel Nederland, waaronder Forteiland Pampus, de Euromast en het Scheepvaartmuseum. Iets waar Audio Obscura bekend om staat.

Bioscoop

Tickets & Programma

De eerste livestream zal plaatsvinden op donderdag 11 juni. Wekelijks komt er een nieuwe stream in de bioscoop. Deze zal 1 week lang exclusief te zien zijn in de bioscopen en daarna online gezet worden op de kanalen van Audio Obscura.
Als kijker van de livestreams kan je (net zoals bij de eerdere livestreams) geld doneren aan onder andere de gezondheid zorg en de muziekindustrie om hen door deze tijd te helpen.

De première zal door Joris Voorn verzorgd worden, die een set draait in Kinderdijk. Ook Eelke Kleijn, Job Jobse, KI/KI, Carista, Detroit Swindle, Patrice Bäumel en MY BABY komen nog aan bod.

Tickets voor Audio Obscura x Pathé (12,50) zijn exclusief online verkrijgbaar op de website van Pathé, waar je ook het volledige programma kan bekijken.
Let op! Volgens de richtlijnen van het RIVM zijn er 30 bezoekers per bioscoopzaal toegestaan. Wees er dus snel bij!

Let’s keep the festival vibe alive and stay safe❤️.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial