Awakenings 2022: twee edities!

Awakenings Festival 2022

Vanwege het 25 jarig bestaan van Awakenings is het festival van plan om in 2022 uit te pakken met twee verschillende edities. Het hoofdfestival vindt plaats op 29, 30 en 31 juli en het tweede festival op een ander moment in het jaar. Eén ding is zeker: het wordt het grootste en vetste Awakenings Summer Festival van de geschiedenis.

Het hoofdfestival vindt dit jaar niet in Spaarnwoude plaats, maar in Hilvarenbeek en duurt dus drie dagen. Voor het eerst is het ook mogelijk om op het festivalterrein te kamperen. Dit is qua logistiek en ruimte niet mogelijk in Spaarnwoude. Vandaar dat de organisatie voor de hoofdeditie uitwijkt naar Hilvarenbeek. Een driedaags techno festival inclusief kamperen: daar moet je bij zijn!

Awakenings 2022

Awakenings Summer Festival biedt plaats aan maar liefst negen area’s, zowel buitenpodia als tenten, allemaal in de gebruikelijke Awakenings-stijl. Met, zoals je gewend bent, een podiumontwerp van topkwaliteit en meeslepende lichtshows. Op vrijdag en zaterdag loopt de programmering door tot in de nacht.

Het tweede festival vindt wel plaats in Spaarnwoude. Wanneer deze editie gaat plaatsvinden is nog onbekend. De details over het extra evenement worden maandag via de sociale media gedeeld met de fans. De line-up van beide festivals wordt eind januari bekendgemaakt. Dan begint ook de kaartverkoop. Je heb dan de keuze uit een weekendticket of een dagkaart voor de zaterdag óf de zondag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial