Awakenings Festival 2017 is bijna uitverkocht

Awakenings Festival 2017 info | Festivallovers

Jaaaaaa Awakenings Festival 2017 is bijna uitverkocht. Dat is zeer goed nieuws want dat betekent dat jij er nog bij kan zijn. Bij het razendste je reinste techno festival van Nederland!

Iets meer over Awakenings

Awakenings is de highlight van de Europese techno kalender. Het is misschien wel het bekendste techno festival ter wereld. In ieder geval is het met meer dan 70 duizend bezoekers het allergrootste outdoor techno festival ter wereld. Meer dan 100 internationale techno DJ’s laten in Amsterdam hun beste beats horen.

Techno is ooit ontstaan in Detroit en later verder ontwikkeld in Frankfurt. De Duitsers hebben een heerlijke techno underground scene die vooral in Frankfurt en Berlijn bloeit en groeit.

De naam Awakenings heeft te maken met de wederopstanding van Jezus met Pasen. De eerste Awakenings was tijdens Pasen in de Westergasfabriek naast het Westerpark in Amsterdam. In 1997 werd hier de eerste Awakenings gevierd. Later heeft Awakenings plaatsgevonden in the Now&Wow in Rotterdam, NDSM in Amsterdam, weer in de Westergasfabriek en de Massilo in rotterdam. Ook het Klokgebouw in Eindhoven was ooit host van Awakenings. Het technofeest is dus nogal eens verhuisd. We maken onderscheid tussen Awakenings indoor, dat vaak in januari wordt gehouden en Awakenings Festival outdoor. We zijn blij je mede te delen dat Awakenings Festival 2017 plaatsvindt in Spaarnwoude tussen Amsterdam en Haarlem in. Een goed bereikbaar, fris en fruitig party terrein.

Awakenings Festival 2017

Het grootste technofeest in de buitenlucht is al dichtbij! Zaterdag 24 juni 2017 en zondag 25 juni 2017 kun jij, als je snel bent, genieten van extreem veel DJ’s in acht verschillende area’s. Ik noem een paar random namen: Monika Kruse, DAX J, De Sluwe Vos, Paul Kalkbrenner en Chris Liebing. Wil je meer namen weten? Bekijk de hele line-up op volgorde van het alfabet hier.

Als je van ongekend en ongestoord stampen houdt, dan is Awakenings Festival 2017 een moetje. Er is werkelijk waar geen enkel ander technoparty dat ook maar enigszins kan tippen aan dit feestje. Dus maak je borst(en) maar nat voor een weekend vol technodreunen.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan hier het razende report van Awakenings 2016.

Awakenings Festival 2017 | Festivallovers Awakenings Festival 2017 info | Festivallovers

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial