Awakenings – NYE Special 2019/2020

Happy newyear Festivallovers! Op de meest geweldige festivals die mogen komen, de mooie mensen die we mogen ontmoeten en de vele onvergetelijke momenten die gaan komen.. Wij hebben er zin in!

Mede-festivallover Anne en ik mogen aanwezig zijn op Awakenings – NYE Special 2019/2020 en dat beloofd een knaller te gaan worden. Met een line-up om U te zeggen kijken wij hier al geruime tijd naar uit.
Na een avond met vrienden (en de nodige champagne) reizen we met de trein van Utrecht naar Amsterdam. Na een wat naïeve poging een uber te regelen besluiten we toch maar te gaan lopen naar de Gashouder. Vanaf Amsterdam centraal is het 25 minuten. Onderweg is er natuurlijk genoeg te beleven en te zien, dus we zijn er voor ons gevoel zo.

Gashouder

Sinds 1997 is de gashouder de thuisbasis van Awakenings. Voor Anne is dit de eerste keer, ik ben er al een paar keer geweest en ik ben altijd onder de indruk van deze locatie. We lopen de zaal binnen en de welbekende discobol straalt door de zaal met de laserlichten erop gericht, welkom Awakenings!
Het event is uitverkocht en met de enorme aanvraag op de diverse ticketsites is Awakenings met recht het festival waar je moet zijn tijdens NYE. Het publiek is divers, jong en oud. Maar ook de vele buitenlandse gasten maken het een uiteindelopend publiek met veel sfeer.

Awakenings - NYE Special 2019/2020

Met genoeg punten om tokens te halen, veel bars, en barpersoneel is een drankje al snel gehaald. Ook is er een cocktailbar. Als je je keuze hebt gemaakt uit de vele cocktails helpen 2 vrolijke meiden je verder. Een gin-tonic wordt het voor ons, heerlijk!
Buiten de zaal is er een ruimte waar je eten kan halen. Hier staan ook tafels waar je je net gehaalde maaltijd kan nuttigen. Achter deze ruimte kan je je sigaretje roken. Genoeg ruimtes dus om even op te laden.

Line-up Awakenings – NYE Special 2019/2020

Met VNTM en Deniro voor 0:00 is iedereen al klaargestoomd voor de rest van de nacht. Met FJAAK die afknalt vanaf 0:00 zit het publiek er qua dansen goed in. Geen gedoe, iedereen neemt lekker zijn/haar ruimte om helemaal los te gaan. Grote plus trouwens is dat alle dj sets 2uur lang zijn, heel erg fijn!
Aan Maceo Plex heb ik mooie Ibiza herinneringen en na hem lange tijd niet gehoord te hebben op festivals neemt hij ons weer mee met zijn heerlijke sound. Melodisch, deep, soms een beetje zweverig is vaak niet helemaal mijn ding. Maar nu, compleet met alle mooie lichten is het perfect.

Om 4:00 is het klaar met rustig dansen want dan is het de beurt aan Pan-Pot die het tempo omhoog gooit. De opbouw van Awakenings qua line-up is fijn en goed over nagedacht. Zo val je niet terug van knalharde techno in wat rustiger.

Awakenings


Onze favoriete dj start om 6:00. We halen nog snel een drankje waarna we met onze nieuwe vrienden terug gaan. Op naar Reinier Zonneveld!
Wij kunnen ons haast niet voorstellen dat deze naam je niks zegt. Met een carrière dat de laatste jaren door het plafond gaat is Reinier wat ons betreft de Nederlandse techno koning op dit moment. Met “move your body to the beat” en de knaller “hardgaan” staat de gashouder de laatste 2 uurtjes aan.

En dan is het 8 uur en is het eerste festival van 2020 een feit. En hoe beter te beginnen dan op Awakenings – NYE Special 2019/2020. Onze verwachtingen zijn (wederom) waargemaakt. De dj’s, de locatie en de mensen maken dit weer een feestje voor in de boeken.

Awakenings Gashouder

Wil jij op de hoogte blijven van de leukste festivals en win acties? Check en volg dan onze social mediakanalen. Wij gaan nog even bijkomen en opladen voor de volgende festivals. Wie weet tot dan!

Anne & Melissa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial