We hebben er lang op moeten wachten, maar ein-de-lijk schijnt de zon in Nederland! De temperatuur loopt op en zorgt voor de nodige voorjaarskriebels. Tijd om de lente in te luiden met een goed techno festival. Awakenings Spring Festival is bijna!

Na een geweldig festivaljaar 2022 organiseert Awakenings dit jaar wederom twee buitenfestivals. Zaterdag 13 mei en zondag 14 mei keert het festival terug naar hun ‘holy ground’ met het Awakenings Spring Festival in Houtrak (Spaarnwoudepark).

Verdeeld over een zevental area’s treden de beste artiesten van dit moment op. De H area is nieuw en ligt verscholen midden in het bos. De weekendtickets zijn reeds uitverkocht. De zaterdagtickets zijn bijna uitverkocht, de zondagtickets zijn nog verkrijgbaar.

Hieronder hebben wij voor jullie de timetable voor ASF2023. Bekijk de grote namen eens en zie eens wat de zondag heeft te bieden!?

Wat ons opvalt is dat de zondag een aantal knallers heeft geprogrammeerd. Noneoftheabove is sinds enkele maanden solo en opent stage X; dat belooft een absolute knaller te worden. De b2b tussen Adam Beyer & Joseph Capriati mag je eigenlijk niet missen. Bart Skils, Speedy J en Colin Benders zijn live een fantastische ervaring om mee te maken. Het wordt nog lastig kiezen bij welke stage je de dag het beste kunt afsluiten.

Waar ga jij Awakenings Spring Festival 2023 afsluiten? Reinier Zonneveld, Rebekah, Héctor Oaks (vinyl only) Kobosil & Clara Cuvé of kijk je wel hoe de avond verloopt..

Tip: Vrijdag 7 juli start Awakenings Summer Festival

Festivallovers is al jaren fan van Awakenings en schrijft altijd positieve ervaringen over het grootste techno festival van de wereld. Lees hier een report van 2019.