Awakenings Summer Festival keert terug naar Hilvarenbeek voor een driedaagse weekender met een line-up met meer dan 110 DJ’s en artiesten. De techno weekender van 7 tot 9 juli zal een hoogtepunt van het festivalseizoen worden met optredens van sommige van de grootste namen in de techno-scene, waaronder Amelie Lens, Adam Beyer, Ben Böhmer, Tale of Us en Reinier Zonneveld.

Awakenings Summer Festival keert van 7-9 juli terug met een driedaags festival. De line-up bestaat uit Adam Beyer, Amelie Lens, Ben Böhmer, Tale of Us, Reinier Zonneveld, I Hate Models, 999999999, Dax J en Klangkuenstler. Honey Dijon, Chris Stussy en TSHA zorgen voor groovy vibes. Meer dan 110 artiesten reizen af naar Awakenings voor een echte techno weekender. Nieuw talent zoals DJ & producer AMÉMÉ, Indira Paganotto, Patrick Mason en Spekki Webu worden ook gepresenteerd.

Toegang tot spa

Vorig jaar was een succes, dus de camping wordt uitgebreid met meer overnachtingsmogelijkheden. Tenten kamperen, luxe accommodaties en vooraf gezette tenten staan tot de bezoekers beschikking. Grand Camping en Relax Resort bieden toegang tot de spa. Awakenings kondigt binnenkort een activiteitenprogramma aan, met sport en entertainment in de Night Village.

Awakenings Summer Festival verovert in juli het mooie terrein in Hilvarenbeek voor een onvergetelijke techno weekender. Bezoekers kunnen hier genieten van een verfrissend meer, bossen en licht- en kunstinstallaties. Meer dan 100.000 techno fans kunnen tot net na middernacht dansen bij de negen podia. De afterparty op de camping biedt nog meer muziek tot in de vroege uurtjes.

Awakenings Summer Festival camping

25 jaar Awakenings

Echte fans van Awakenings hebben de eerste namen van de line-up afgelopen weekender in Eindhoven al gezien. De topartiesten voor de tweede editie van Awakenings Summer Festival bewijzen dat het festival een van de populairste techno festivals ter wereld is. Awakenings staat al 25 jaar aan het voorfront van de industrie met hard techno, melodic, 4 to the floor en experimentele muziek op indrukwekkende stages. Het is daarom al meer dan 25 jaar een van de meest geprezen techno festivals ter wereld.

Tickets voor Awakenings Summer Festival beschikbaar vanaf vanavond 31 januari, 20:00u. 24 uur later, op 1 februari, start reguliere kaartverkoop. Extra opties toegevoegd door grote vraag. Alleen weekend- en dagtickets met verschillende tent opties of bring your own tent, nog beschikbaar.

De allereerste editie van Awakenings Summer Festival 2022 waren wij natuurlijk aanwezig! Lees hier ons report.

Bekijk hieronder de aftermovie van 2022.