Awakenings x Joseph Capriati invites – ADE

Awakenings x Joseph Capriati

Last but not least, Awakenings x Joseph Capriati invites, de zaterdag klapper van Awakenings tijdens het Amsterdam Dance Event. Na 3 mooie feesten, sluiten ze de week af met Joseph Capriati and friends.

Awakenings & ADE

Het Amsterdam Dance Event biedt ongelooflijk veel feesten, en wat mij betreft moet een editie van Awakenings mee gepakt worden.
Ik koos ervoor zaterdag te gaan, de drukst bezochte dag van ADE.
Awakenings is al 20 jaar toonaangevend in techno, wie kent het niet.
Met als thuisbasis de Gashouder, een prachtige locatie die erg veel te bieden heeft en heel erg sfeervol is. Een echte technotempel.

Awakenings pakte dit jaar weer groots uit met tien feesten, waarbij er vijf feesten in de Gashouder werden gehouden, en vijf in de Warehouse Elementstaart.
Awakenings x Joseph capriati invites was het vierde en laatste feest by night in de Gashouder, op zaterdag 19 oktober. Het beste tot het laatst bewaren, toch? 😉

De Awake beleving

En zo ging ik op pad met een vriendin naar de Gashouder, die prima te bereiken is met het openbaar vervoer.
Rond één uur kwamen wij aan, net na de ergste drukte bij de ingang dus het was lekker doorlopen. Snel een kluis en munten halen, geen tijd te verliezen.

De line-up voor de avond was veelbelovend met Gianni Callipari, Luigi Madonna, ANNA, Carl Cox en Joseph Capriati.
Wij kwamen de zaal binnen toen ANNA net startte, en het valt meteen op hoe groots alles is. De Gashouder is echt prachtig en je voelt meteen de sfeer! Iedereen heeft zin in een goed techno feestje.
Alles is ook lekker overzichtelijk, genoeg barren, toiletten, plekken om tokens te halen en een ruimte om eten te halen. Voor dat patatje om half 6 ‘s ochtends wat je heel erg hard nodig hebt.

Awakenings x Joseph Capriati

Awakenings biedt een totale beleving, alles klopt. De stage, de muziek en de iconische discobal in combinatie met de lichtshows zijn om bij weg te dromen.
Wij hebben in ieder geval heel de avond genoten van het feestje, met als afsluiter een duo set van Carl Cox en Joseph Capriati. En wat draaien die toch lekker. Met natuurlijk vuurwerk, wat niet kan ontbreken op een feestje in de Gashouder.

Joseph Capriati Carl Cox
Joseph Capriati & Carl Cox

Maar aan al het mooie komt een eind, en na 6 uur gestampt te hebben op de muziek is het tijd om naar huis te gaan. Met een voldaan (maar al ietwat brak) gevoel gaan wij weer richting huis. Om daarna nog na te genieten van dit mooie feestje.
Volgend jaar zijn wij er zeker weer bij!

Deze editie gemist? Niet getreurd want Awakenings komt met oud&nieuw weer met een paar spetterende feesten! Houdt hun Facebook pagina in de gaten!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial