Best Kept Secret vrijdag 2022, een lekkere start

GL 1 Kaart

In een klamme en overvolle pendelbus voel ik die festivalvlinders al opborrelen in mijn buik. Nee, eigenlijk is dat al begonnen toen ik wist dat mijn festivalseizoen zou beginnen met het BKS festival. Maar nu ik eindelijk als een sardientje in het busblik sta kan ik niet ophouden met me gelukkig voelen. We mogen weer! Vandaag start ik mijn festivalseizoen met Best Kept Secret op vrijdag!

Best kept secret

Festivalterrein

Je kan kiezen voor losse dagtickets, losse weekendtickets en tickets met campingverblijf. Je kan naar het terrein per fiets, wat ongeveer 25 minuten fietsen is vanaf het station in Tilburg. Maar vanaf datzelfde station kan je ook kiezen voor een pendelbus die je voor de deur afzet. Deze bussen rijden de hele dag en nacht. Je betaald vooraf online 10 euro voor een dagretour of 15.- aan de busdeur. Best Kept Secret vrijdag start voor mij in de pendelbus. Een prima ritje.

vanaf de halte is het wel even een stukje lopen. De brug over de snelweg voert je langzaam naar het bos toe. Een bos wat hoopvol ruikt naar modder, bier, festivalhormonen en geuren die nader te ontdekken zijn. Je loopt langs de camping en zo het festivalterrein op. Er zijn lockers mocht je dit willen.  Mijn flesje water mag mee, mijn pretzel vindt een vroege dood in de prullenbak onder streng toeziend oog van de bewaker. Uiteraard mocht ik het opeten, maar Best Kept Secret vrijdag lonkt naar me! Geen tijd voor vertraging. Op het terrein kan je op meerdere plekken je waterflesje gratis vullen met water.

Best Kept Secret vrijdag 2022Best Kept Secret vrijdag 2022

In the mood

Wat een tof en mysterieus terrein is dit. Overal valt wat te ontdekken. Van uiteraard muziek, tot eten en drinken tot cultuur. Mensen hebben zin, de sfeer is uitmuntend. Ze denken ook aan het milieu en je betaald voor een muntje, die lever je in en dan kan je een drankje krijgen die je gewoon per stuk betaald. Een biertje is 3,25 maar er is heel veel keuze aan drank en spijs. In sommige areas krijg je het zelfs in een glas. Lever je je beker of glas weer in dan krijg je je muntje terug

Voor iedereen is wel wat qua eten. Het vegan aanbod is groot en ook de diverse culturen zijn overal te vinden. Wilder Wanderland is een tof stuk bos waar van alles gebeurd. Best Kept Secret vrijdag staat in het teken van ontdekken voor mij.

Kaart

Best Kept Secret vrijdag 2022
Muziek Best Kept Secret vrijdag

Best Kept Secret vrijdag is qua muziek een rustige start voor mij. Wies en Merol zijn leuk maar ik richt mijn pijlen op Leon Bridges en Alt-J. De dj’s her end der weten me op deze vrijdag goed te vermaken en ik blijf dan ook op veel plekken hangen.

Deze start is een goede en mocht je in de gelegenheid zijn, een bezoekje gaat je helemaal blij maken! Morgen weer een verslag van Best Kept Secret!

– Best Kept Secret 2022, een festival die je niet wilt missen

Festival

Bos

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial