Carl Cox en Secret Project Festival hebben een exclusief live evenement aangekondigd in Amsterdam.

Carl Cox

Carl Cox heeft, in samenwerking met Secret Project Festival, een exclusief live-evenement in Amsterdam aangekondigd. Secret Project presenteert Carl Cox Hybrid Live zal plaatsvinden op 19 augustus 2023 op het Hembrugterrein en zal Carl Cox zien die zijn HYBRID live set uitvoert, naast supportacts DIØN, DJ Rush, DYEN, TRYM en verschillende anderen. Het festival zal het legendarische optreden van de artiest markeren als zijn enige optreden op de Nederlandse festivalscene tijdens de zomer van 2023.

Carl Cox

Carl Cox herconfigureerde onlangs zijn optredens tot een hybride liveset.Om op te vallen moet je variatie brengen. Er zijn veel DJs voor elk genre, maar weinig liveelektronische artiesten. Ik probeer een nieuwe hoek in mijn carrière te slaan en de ruimte waarin ik ben naar een nieuw niveau te tillen. Met 35, 40 jaar in dit spel, hoop ik dat ik hiermee mijn eigen bijdrage kan leveren,” zegt Carl Cox.

Meest besproken evenementen

Insomniac‘s Secret Project Festival brengt een uniek evenement naar Amsterdam met één centrale hoofdact. Met hun expertise in productie en moderne kunstwerken op locatie, staat de show gepland om de meest besproken evenementen van de zomer te worden.

Hembrugterrein

Het Secret Projectteam heeft twee ADEevenementen afgesloten op het Hembrugterrein. Met hun grondige kennis van de locatie en ervaring in evenementenproductie, verwachten we een topevenement met Carl Cox. Het Hembrugterrein, ooit een industriegebied, is in 2003 herbruikt en is nu een culturele hub voor festivals en evenementen.

Secret Project presents Carl Cox Hybrid Live – Festival Lovers

General info

Secret Project presenteert Carl Cox Hybrid Live Datum: 19 augustus 2023 Tijd: 12:00 23:00 Locatie: Hembrugterrein Hemkade 18, Zaandam europe.secretproject.com

Tickets

Voorinschrijving voor exclusieve vroege toegangstickets is nu geopend tot en met zondag 15 januari 23:59 CET via europe.secretproject.com. De reguliere ticketsale start maandag 16 januari om 12:00 uur CET. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf49,50 ex.fee.