Chin Chin Festival keert op 1 juli 2023 voor de vijfde keer terug naar de Amsterdamse Tuinen van West. Na vier uitverkochte edities, wordt er voor het vijfjarig jubileum van het festival nóg grootser uitgepakt. Er is een indrukwekkende (internationale) line-up, waanzinnige acts, zes spectaculaire podia en een uiteenlopende streetfood markt. De eerste tickets à 35 euro gaan op 27 februari in de verkoop.

JUBILEUMEDITIE

“Disconnect, play, unwind, recharge”

Een stralende zomerdag lang genieten op het openlucht speelterrein van de Amsterdamse partyscene. Chin Chin Festival nodigt je uit voor een play-date in de Tuinen. De héle dag schitteren en sjansen, dartelen en dansen.

Voor de vijfde editie van het festival, worden de krachten gebundeld met hosting partijen uit het Amsterdamse nachtleven. Ieder genre zal vertegenwoordigd worden, van amapiano tot latin en van hiphop tot disco. De gangmakers die de zes podia zullen hosten zijn: Chin Chin & friends (de feestorganisaties van Chin Chin Club: Dynasty, Friday Freshness, Geroezemoes, Macau Royale, Mimi en Nr. 133), Lovelee, Rewind, Stewww, Dipshit en Dale Reggaeton.

Er wordt voor de jubileumeditie groots uitgepakt met de line-up. Zo zullen The Opposites hun enige optreden in Amsterdam geven op Chin Chin Festival. Daarnaast zijn er optredens van onder andere Bizzey en de jonge talenten van Turfy Gang, internationale headliners zoals Rossko (UK), Lauren Lo Sung (UK) en Nicky Summers (UK) en natuurlijk lokale sterren zoals Luuk van Dijk en The Partysquad. Deze unieke combinatie maakt Chin Chin Festival hét cross-over festival van de stad.

Chin Chin Festival

STREETFOOD MARKT

Chin Chin Festival is niet compleet zonder een food line-up voor de echte lekkerbekken. In samenwerking met lokale ondernemers zal er een heuse streetfood markt zijn, met uiteenlopende en duurzame gerechten. Op de markt is er voor elk wat wils: onder andere kraakverse sushi, veganistische ‘kebab’ en beyond burgers.

GREEN LUCKY CAT

Een laatste belangrijke pijler voor Chin Chin Festival is duurzaamheid. Festivals hoeven niet schadelijk te zijn voor het milieu. Chin Chin Festival draagt graag haar steentje bij door middel van het scheiden van afval, een zuinige stroomvoorziening, duurzaam eten, het schrappen van betaalmuntjes en het gebruik van herbruikbare hardcups. Daarnaast zal er dit jaar een beloningssysteem zijn voor festivalgangers die op de fiets naar het terrein komen.

BELANGRIJKE DATA

De pre-registratie verkoop was binnen 4 uur uitverkocht.

De reguliere kaartverkoop start op 27 februari om 12:00 uur.

EERSTE HEADLINERS BEKEND

The Opposites, Lauren Lo Sung (UK), Rossko (UK), Bizzey, Nicky Summers (UK), Luuk van Dijk, The Partysquad (classic set), Sjaak