Zaterdag 4 augustus was Festivallovers aanwezig bij Crazy Sexy Cool Festival in het Zuiderpark, Rotterdam.
De line-up maakte ons bij voorbaat al enthousiast. Het zonnetje stond hoog aan de lucht en het Zuiderpark trok op de dag al snel vol met mooie mensen. De mensen hadden allemaal evenveel zin in dit magische festival.

World of Pleasure

Als er iets is wat Crazy Sexy Cool voorgaande edities heeft bewezen, is dat er rekening wordt gehouden met ieder detail om bezoekers een andere wereld te laten betreden wanneer je door de ‘festivalpoorten’, het terrein oploopt. Deze editie, ‘Word of Pleasure’, was dit niet anders. Het festivalterrein was een echte sprookjeswereld voor volwassenen en een waar ik zelf iedere dag wel zou willen rondhangen!
Wie speelt er tenslotte nou niet graag levensgroot beerpong, laat de voetjes (en het hoofd) even tot rust komen op een bloemenschommel langs het water en wie zegt er precies nog “nee” tegen loungen met je ‘matties’ in een zuurstokroze,  Shisha-lounge?

Crazy sexy cool

La musica!

Een greep uit de namen op Crazy Sexy Cool: Dyna, Dj Paul Elstak, Johnny500, Freddy Moreira, Maan, Tony JR en F1rstman.
Het enige wat een beetje lastig was, is dat een hoop van mijn persoonlijke favorieten gelijktijdig bleken te draaien op afzonderlijke stages.
Een luxeprobleem dat hooguit heeft gezorgd voor wat extra passen op de stappenteller, want iets missen? Daar doen we natuurlijk niet aan!
Dus dan pendelen we gewoon tussen de mainstage, Passie stage, Vunzige Deuntjes en the Playground.

Shaken en stampen

Natuurlijk kenmerkt ieder festival zich met een paar hoogtepunten die de ervaring onvergetelijk maken.
Vanzelfsprekend hebben we het hier over een Dj Paul Elstak, die met deze thuiswedstrijd wederom een homerun heeft geslagen door de heupwiegende menigte aan het  stampen te krijgen.
Maar ook Diaz&Bruno lieten zich van hun beste kant zien. Een voorgaande ervaring met dit vrolijke duo was op Blendfest. Waar ze het al voor elkaar kregen om een nog opstartend festival met 180 kilometer op te laten trekken.

Gewoon doorgaan

Ik heb altijd al voorkeur gehad voor artiesten, die ervoor zorgen dat je de plaspauze/ drankronde en zeer pijnlijke blaren even negeert om de gehele set schaamteloos los te kunnen gaan. De overvolle tent en mijn overvolle blaas bewezen dat deze mannen over die specifieke gave beschikken en ook Crazy Sexy Cool op zijn grondvesten lieten shaken. Heerlijk met een hoofdletter H, maar dat bleek voor zowat de gehele line-up.

crazy sexy cool

‘World of Pleasure’ bleek een CSC-editie die de festivalganger zijn dromen wist waar te maken. Alle stoute, gekke, plakkerige en vunzige dromen weliswaar, maar dat is precies waarmee Crazy Sexy Cool de menigte naar zich toe weet te trekken.
Het laat mij persoonlijk uitkijken naar de Halloween editie op 27 oktober en natuurlijk naar volgend jaar, want dan zijn we zeker weer van de partij!