DAISY had een nieuwe locatie: het Leijpark in Tilburg. De perfecte locatie wat mij betreft, want makkelijk te bereiken met de fiets, lopend en zelfs met de auto die je gratis kon parkeren.

Rond 4 uur liepen we naar binnen en de vibe zat er bij iedereen al goed in. Muntjes kon je halen bij de self services automaten of bij de kassa.

First things first!

Een drankje gehaald bij de bar die bij elk stage te vinden was. Even een rondje gelopen over het terrein om de sfeer verder te proeven. Het ziet er allemaal zo gezellig uit! In het midden de foodcourt met voldoende zitmogelijkheden en daarom heen de 4 stages met hier en daar kleinere tentjes, zoals de Dansen Met Jansen bus, een glitter tent waar je te leuke glitters kon krijgen. En voor de verfrissing kon je in de cooltub!

Wat deze locatie zo top maakte, was dat er genoeg bomen stonden die naast de extra gecreëerde schaduwplekken nog meer schaduw gaven. Met het weer van afgelopen weekend was dit zeker nodig. En alle knappe mannen om ons heen maakten het nog heter!

Je kon zien dat ze met het warme weer rekening hebben gehouden, zo was er ook gratis zonnebrand te verkrijgen en waren er genoeg waterpunten voor een refill. Helemaal top!

Dit jaar heeft DAISY 4 stages. De mainstage met Urban dance muziek. De Duikboot stage met House muziek, de Nachtcollege stage met Techno muziek en als laatste de Bug A Boo stage waar je op R&B en hiphop kon dansen!

Wij begonnen bij de mainstage waar op dat moment Daisy zelf aan het draaien was, later hebben we daar onze heupen los gegooid bij Bizzey want; ja, het is nu wel echt zomer man!

Vervolgens zijn we een hapje gaan eten. Er was zeker genoeg keus, van je basic friet tot taco’s en heerlijk Surinaams eten. Ook waren er vega-opties, falafel en halloumi bijvoorbeeld. Heerlijk! Daarna zijn we los gegaan bij Duikboot stage en hebben we onze billen geschud bij de Bug A Boo stage.

Wij hebben onze avond afgesloten bij de mainstage met Poke & Afro Bros, die er een knallende afsluiting van maakten. Echt een feestje!

We hebben het heel sweety afgesloten met poffertjes! 😍 Was je er niet bij? Je hebt zeker wat gemist! Maar zien we jou de volgende keer dansen op DAISY? Zaterdag 8 juni 2024 gaan de deuren weer open van het Leijpark! Liefs! 💋