Afgelopen weekend was het tijd voor een heerlijk festival in Tilburg: DAISY! En dit was toevallig bij mij om de hoek en wat een mooie locatie. Hoe heerlijk is het als je op de fiets naar een festival kunt? Dat is al een momentje van geluk!

Toen wij op het terrein aankwamen bij Het Leijpark, was het al heel druk. Iedereen was lekker op tijd en zat al in een hele goede vibe.

We kochten muntjes, pakten een kluisje en liepen gelijk door naar de bar. Overal zag je knappe, dansende, leuke en lieve mensen. Wat zag iedereen er goed uit! Wij waren al heel erg blij, want ze hadden namelijk Aperol Spritz!

Wij hebben onze heupjes goed losgeschud bij BIZZEY, hij blijft zijn shows toch ook heel leuk doen. Het werd ook ineens behoorlijk warm, het zonnetje kwam door, zonnebril op en jasjes uit. Niemand had iets te klagen.

Bizzey

Bij de HOUSE stage kon je je geluk niet op, want hier ging het aardig los. Ook bij DISCO SNOLLY was het heel druk en kon je lekker dansen. Maar bij BUG A BOO CALICO CLUB stonden de mensen aan en was het een feestje.

Ook op dit festival had iedereen zijn best gedaan op zijn outfit, iedereen zag er prachtig uit, en de beste moves werden uit de kast getrokken. Ondertussen genoten we van JOHNNY 500 en Sam Hofman. Daarna was het tijd voor nieuwe energie en moest er even een hapje gegeten worden. FRIES BEFORE GUYS, om je vingers bij af te likken.

Terug naar de mainstage voor TEAM RUSH HOUR, waarna GEZA & DIO kwamen. De drankjes vloeiden rijkelijk en iedereen zat er lekker in, zelfs toen er een paar spetters regen uit de lucht kwamen. Niemand liet zich tegenhouden.

We sloten af met een topper, die wel weet hoe je zo’n festival moet afsluiten. Iemand die nog een keer alles van je vraagt, waarvoor je alles geeft. Laat je horen voor FREDDY MOREIRA. Deze man kan ook echt alles: dj’en, mc’en, dansen en ook nog eens heel het publiek meekrijgen. Het was de perfecte afsluiter voor een geweldige dag. Volgend jaar weer! Pak hier die tickets voor 2025!

Liefs,
Merel

Daisy Festival reports:

Daisy Festival 2023 met een nieuwe locatie.

Daisy Festival 2022