DAISY Festival

Daisy Festival

Het is tijd voor DAISY Festival! Eindelijk. Eindelijk mogen we weer. 11 juni, een heerlijke zaterdag, een warme 24 graden, blauwe lucht, en dansende zonnestralen! 

Een zomers feestje

Hup, we maken ons klaar voor een zomers feestje, trekken een leuk festival outfitje aan, onder het genot van een lekkere alcoholische versnapering en de heerlijke deuntjes van DAI$Y op Spotify.

We vertrekken richting DAISY Festival, een kleine 5 minuten met de trein, een thuiswedstrijd voor ons. Het terrein bevind zich naast Tilburg Centraal station. Mijn hart slaat een keer extra over. De muziek trilt en de vlinders gieren door mijn lichaam. Je loopt binnen 10 minuten richting de ingang. De roze DAISY munten op links, kluisjes op rechts en rechtdoor, de weg naar het mooiste uitzicht: fijne, dansende, knappe, leuke, lieve mensen. Wat een gaaf terrein!

DAISY

Om 16:00 bij de Main Stage voor Team Rush Hour! Één uur lang heerlijke plaatjes, de billen goed geschud voor de rest van de avond. Wat is iedereen goed, lief en aardig voor elkaar! Wat is het druk! Uitverkocht of course! De barretjes draaien overuren, iedereen loopt van links naar rechts, en van hot naar her. Ook hier op DAISY word er gedacht aan het recyclen van de cups. Je betaald een half muntje extra voor je eerste drankje en levert je cup op het einde weer in en daar krijg je een recycle munt voor terug. Hiermee win je vette prijzen!!

Om 18:00 draait Bilal Wahib. Een half uur lang toffe plaatjes, iedereen gaat uit z’n dak! Wat is die leuk! En knap! Hij gaat lekker mee op onze DAISY flow!

Rondjes lopen op zo’n terrein is vanzelfsprekend, overal (on)bekende mensen, kletsen en flirten.. En het eten, wat een keus…. Zo wispelturig als ik ben duurt het even, uiteindelijk ga ik voor de classic hotdog. En dat was ook een feestje aan smaak. Heerlijk!

Die heerlijke vibe

19:00 tijd voor DAISY himself. Verliefd op de muziek, verliefd op de mensen, wat een heerlijke vibe. Het is een hete, zoenende, zwetende, twerkende menigte. En I LOVE IT! En mag ik even een momentje voor de eindshow van Freddy Moreira! Halleluja, wat is die man GOED!!! Wat kan die zingen, rappen en mc’en tegelijk. En ik wil ook even stil staan bij het feit dat hij kan dansen… pohhhh, ik heb de losse heupen van dichtbij gezien, het werd Caribisch heet. Front row gestaan, hoedje gekregen, en een knipoog, misschien was die voor iemand anders. Maar ik eis de knipoog hierbij op haha!
DAISY Festival, tot snel!

Kusje Merel
@merelmutsaer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial