De 3 leukste buitenlandse festivals die het bezoeken meer dan waard zijn.

SZIGET FESTIVAL

Het festivalseizoen 2020 is in het water gevallen. Dit was niet te wijten aan regenval, maar aan de aanwezigheid van het Covid-19 virus. Door dit hardnekkige en vervelende virus hebben we simpelweg een zomer zónder festivals gehad. Wil je daar graag verandering in aanbrengen? Dan is dat – hopelijk – in het festivalseizoen 2021 mogelijk.

Wij kunnen het ons goed voorstellen als je het in 2021 helemaal goed aan wilt gaan pakken. Met andere woorden: dat je ook festivals in het buitenland wilt gaan bezoeken. Om jou hier een handje bij te helpen, hebben wij de drie leukste festivals in het buitenland verzameld. Over deze drie festivals vind je hieronder iets meer informatie.

Sziget, Hongarije

Sziget Festival

Ja, Sziget is zonder twijfel één van de bekendste festivals van Europa. Jaarlijks trekken mensen – van over de gehele wereld – naar Hongarije toe om te genieten van dit zeven-dagen-durende-festijn. Tijdens deze zeven dagen geniet je van onwijs veel optredens en stages.

Sziget Festival
Mainstage Sziget Festival

Leuk detail: het woord Sziget betekent in het Hongaars ‘eiland’. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit festival plaatsvindt op een eiland. Op het eiland ‘Óbuda’ om precies te zijn. Dit is een klein eiland vlakbij de hoofdstad van Hongarije. Als je een bezoekje aan Sziget wilt brengen, kun je dus het beste vliegen naar Boedapest.

Sonar festival

Sonar Festival

Ook het festival Sonar is wereldwijd bekend geworden. Dit festival wordt jaarlijks in Spanje georganiseerd en duurt over het algemeen drie dagen. In 2021 wordt dit festival van 17 tot en met 19 juni georganiseerd. Tijdens deze drie dagen kun je geniet van house, techno en aanverwante genres.

Aangezien het in juni vaak heerlijk weer in Barcelona is, geniet je op en rondom dit festival het mooie leven. Een heerlijk zonnetje, een lekker drankje, gezellige mensen om je heen en heerlijke muziek. Wat wens je nog meer?

Tomorrowland

Tomorrowland Festival Belgie

Uiteraard mag het festival Tomorrowland ook niet ontbreken. Dit jaarlijkse spektakel wordt in België georganiseerd en is wereldwijd één van de grootste festivals. Wil je graag naar Tomorrowland toe gaan? Haal dan zo snel mogelijk de tickets in huis én maak heel wat geld vrij. Tomorrowland is namelijk een vrij prijzig festival, maar het is wél een onvergetelijk festival. Uiteindelijk zijn festival herinneringen onbetaalbaar!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial