Nog geen festivalplannen voor komende zaterdag? Wij weten het wel! De eerste editie van Drumcode Festival komt eraan en het belooft een knaller te worden. Drumcode Festival 2018 is een samenwerking tussen Awakenings en Drumcode, ook wel bekend als het Zweedse platenlabel van Adam Beyer. Deze samenwerking is wat ons betreft een gouden formule voor een nieuw festival.

Drumcode liefhebber

De Drumcode-liefhebber kan op dit festival zijn geluk niet op. Er zijn maar liefst vier stages waarop de bekendste Drumcode artiesten hun muziek ten gehore gaan brengen. Namen als Joseph Capriati, Amelie Lens, Pan-Pot, Enrico Sangiuliano en natuurlijk Adam Beyer kunnen hierbij niet ontbreken. De gehele line-up hebben we onderaan uitgelicht.

Mijn route op Drumcode Festival 2018

Zelf zal ik het meeste te vinden zijn bij de Red stage, op de beste plaats: linksvoor natuurlijk! Ik ben heel benieuwd naar de sets van Pan-Pot, Joseph Capriati en de closing set van Adam Beyer. Hij draait een lange set van 2,5 uur. Dit jaar was ik tijdens Awakenings ook bij de closing van Adam Beyer aanwezig en dat was één groot feest. Ik kan dan ook niet wachten! Waarschijnlijk zal ik ook een paar keer op en neer lopen om even bij Amelie Lens te kijken. Voor de rest van de dag laat ik me verrassen. Ik ben erg benieuwd naar het festival zelf, de sfeer en hoe er gedraaid gaat worden. Daar zal ik volgende week op terugkomen met een uitgebreid report.

Plaats des onheils : NDSM

Het festival vindt plaats op de NSDM-werf in Amsterdam. Voorheen werd jaarlijks op dit terrein Voltt georganiseerd. Wij zijn van mening dat Drumcode Festival de perfecte vervanger is op deze industriële locatie.

Wil jij er bij zijn? De laatste tickets zijn te koop voor €49,95 via de officiële website.

De volledige line-up Drumcode Festival 2018 (verdeeld over 4 stages):

Adam Beyer
Adam Port B2B &ME
Amelie Lens
Arjun Vagale
Bart Skils
Boxia
Dense & Pika
Enrico Sangiuliano
Harvey McKay
Ida Engberg
Ilario Alicante
Joel Mull
Joseph Capriati
Julian Jeweil
La Fleur
Layton Giordani
Luigi Madonna & Roberto Capuano
Marco Faraone
Mark Reeve
Nick Curly
Nicole Moudaber
Pan-Pot
Pig&Dan
Reset Robot
Tiger Stripes