De festivaldop – De ultieme uitvinding

Hallo allemaal, hier ben ik weer, alleen dit keer niet met een blog over werken achter de bar of over een festival. Maar met een blog die wel festival gerelateerd is, namelijk De Festivaldop. Word jij ook altijd zo gek van dat je nooit de dopjes meekrijgt op een festival en wil je niet je drinken in één keer opdrinken? Dan is dit iets voor jou.

Festivaldop

De Festivaldop, zoals de naam al verklapt is een dop die je kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat er niks in je drinken komt tijdens het dansen! Maar dat is nog niet alles….de dop heeft namelijk meerdere functies. Het is namelijk een dop, maar ook een opbergruimte voor je oortjes. Festivaldop levert in deze opbergruimte meteen een paar oortjes mee. De Festivaldop is in meerdere kleuren verkrijgbaar, namelijk in de kleuren: Rood, Blauw, Roze en Geel. En dat voor maar 12 euro, dat is toch bijna niks.

Zoals hier boven te zien is op de foto, kun je de opbergruimte afsluiten en hiermee kun je de dop makkelijk aan je sleutelbos vast maken, zodat je hem niet vergeet. Tuurlijk hebben wij van Festivallovers de mogelijkheid gekregen om de Festivalsdop uit te proberen.

Aanrader of niet?

Ook als we achter de bar staan, krijgen we heel vaak de vraag of mensen de dop bij het flesje mogen. Als er één ding wat ik aanraad is het wel de Festivaldop. Een dop voor je flesje samen met oordoppen die je gehoor beschermt…..het beste wat je kunt hebben.

Goede Doel

Daarnaast wordt er voor iedere verkochte dop 20 cent gedoneerd aan het goede doel, waarmee waterputten in Cambodja worden gebouwd. Voor 150 euro kan er al één waterput gebouwd worden!

We hebben hem zelf mogen uit proberen en ik heb het zelf als heel positief ervaren. Ik hoefde niet meer mijn flesje water in een keer op te drinken of er constant op te letten of er iets in mijn drinken wordt gegooid. Al met al zou ik de Festivaldop aan iedereen aanraden! Je kunt de dop hier kopen!

Tot de volgende keer!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial