Op 30 juni, 1 en 2 juli 2023 vindt het Lago Lago Festival plaats op recreatiegebied Stroombroek in de Achterhoek. Maak je klaar voor een weekend vol zonovergoten dagen en betoverende nachten, waarbij je danst op de beats van zowel nationale als internationale house- en techno artiesten. Dit zijn vijf redenen waarom je dit festival niet mag missen:

Line-up Lago Lago Festival

Het festival heeft een indrukwekkende line-up met artiesten als Carista, Maribou State & Giegling, Konstantin, Dj Dustin en Molly. Het belooft een geweldig muziekfeest te worden met een gevarieerd aanbod aan muziekgenres van house, techno tot disco. Ook maakt Lago Lago dit jaar ruimte voor nationaal talent. In samenwerking met Bud en ‘t Amsterdamse platenwinkel en -label Bordello a Parigi is er een talentenpodium met house, disco en Italo talent samengesteld.

Locatie

Het festival vindt plaats op recreatiegebied Stroombroek in de Achterhoek. Dit gebied staat bekend om zijn prachtige natuur, met een bungalowpark, groene camping, uitgebreide spa met sauna’s en baden en nog veel meer verrassingen. Het festivalterrein ligt aan het water, waardoor je tussen de optredens door een verfrissende duik kunt nemen.

Duurzaamheid

Lago Lago is sinds oktober 2022 officieel onderdeel van de Green Deal Circular festivals. Deze Green Deal is opgezet door Nederlandse overheid en heeft ten doel, om in samenwerking met festival organisatoren en kennisinstituten een blauwdruk te ontwikkelen voor een volledig circulair festival in 2025. Sinds oktober zijn er 43 festivals uit heel Europa onderdeel van deze Green Deal en wordt er in werkgroepen gewerkt aan de thema’s; Energie, Eten & Drinken, Grondstoffen management, Reizen & Transport en Water. Als deelnemer van de Green Deal is onze missie dan ook een volledig circulair festival te organiseren in 2025.

Lago Lago Duurzaam Festival

Sfeer

Het festival heeft een ontspannen en gezellige sfeer. Er is volop ruimte om te dansen, te genieten van de muziek en te relaxen in een van de hangmatten op het festivalterrein. Ook zijn er verschillende eettentjes en barretjes waar je kunt genieten van lekker eten en drinken.

Beleving

Het Lago Lago Festival biedt niet alleen muziek, maar ook verschillende activiteiten en belevingen. Bereid je voor op een weekend vol zonovergoten dagen en betoverende nachten, dansend op de beats van nationale en internationale house- en techno artiesten. Geniet van heerlijke cocktails op het strand, verken het terrein en laat je helemaal gaan tijdens de festivalvakantie van je dromen!

Lago Lago Festival

Overnacht in je eigen tent of camper op de groene camping langs het strand, of ga voor pure luxe en comfort in een van de fantastische bungalows in het aangrenzende bungalowpark. Deze locatie biedt alles wat je nodig hebt voor de perfecte festivalervaring, dus mis deze kans niet om jouw ultieme zomeravontuur te beleven! De kaartverkoop voor tickets, bungalows, camperplekken is nu officieel van start gegaan op www.lagolago.nl