De Marktkantine presents: de Grote Kleine Clubshow!

De Marktkantine Grote Kleine Clubshow Colyn

Na vier maanden geen feestjes te hebben gehad, komt de evenementenwereld gelukkig weer een klein beetje tot leven. We hebben genoten van livestreams, drive-thru’s en terrastivals. De Marktkantine is de eerste organisatie die met een (veilige) clubavond komt en Festival Lovers was daar natuurlijk als eerste bij!

Een veilige clubavond?

De tijd dat we konden dansen in clubs, ligt al een tijdje achter ons. Gelukkig mogen we (na drie maanden in een semi-lockdown te hebben gezeten) weer eindelijk een beetje uitgaan. De Marktkantine heeft er daarom ook voor gezorgd dat we op een geheel veilige manier weer kunnen feesten. Allereerst wordt iedereen bij de deur van DMK gecheckt, of ze niet ziek zijn een geen contact hebben gehad met mensen met klachten. Deze check vindt plaats via een quiz, waar je terecht komt als je met je telefoon een QR-code scant. Daarna mag je gelijk je handen desinfecteren. Buiten en door de club staat duidelijk aangegeven hoeveel afstand je moet houden van anderen, met lijnen op de grond: bijvoorbeeld bij de wc, maar ook door de club heen.

De Grote Kleine Clubshow

Het tafeltje van Festival Lover Iris was helemaal bovenaan, op het balkon wat uitkijk over de zaal van De Marktkantine. Elke avond draait er een andere DJ, op de dag dat Iris er was, draaide Colyn. Bij binnenkomst was hij al aan het draaien, maar toen slechts zachte muziek. Toen eenmaal iedereen zat, begon hij met zijn show! Colyn draaide enorm goed: melodisch, maar met een harde bas. Je voelde de muziek echt door je lichaam dreunen, zoals we gewend zijn van een goed feestje. Het clubgevoel werd zo erg gemist, maar De Marktkantine wist het weer even helemaal terug te halen. In totaal duurde de show 1,5 uur en dat was prima. De bezoekers danste vanaf hun stoelen en de sfeer zat er enorm goed in. Je hoefde ook niks van de show te missen, want drankjes kon je vanaf je telefoon bestellen!

De Marktkantine Grote Kleine Clubshow Colyn

Let’s go?

Iris heeft ook nog een vlog gemaakt voor haar persoonlijke YouTube kanaal, die kan je hieronder even checken. Wie weet, komen we elkaar snel nog een keer tegen in De Marktkantine (DMK)!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial