Decibel Outdoor is het festival voor liefhebbers van de hardere stijlen. Zoals meeste andere weekendfestivals verschillende elektronische muziekstijlen over de breedte tentoonstellen, gaat Decibel Outdoor de diepte in. Zoveel mogelijk verschillenden hardere stijlen een podium geven, dat is het doel. En dat lukt ze. Als 16 jaar lang.

18, 19, 20 augustus 2017 in Hilvarenbeek

Decibel Outdoor

Destination van Noisecontrollers & Bass Modulators is de Decibel Outdoor 2017 Anthem

Daarom Decibel Outdoor

Decibel outdoor was ooit bedacht als een nachtfestival. Organisatiebureau B2s had namelijk al genoeg indoor feesten op hun naam staan, vonden ze zelf. Ze wilde iets groters, iets heftigers. Decibel Outdoor was geboren. De eerste Decibel was klein, als je het vergelijkt met nu. Maar vergis je niet. Het was toen een van de grootste nacht- en hardere stijlen festivals!

Hou je van hard? Dan moet jij naar Decibel Outdoor. Dit weekend festival is de koning van de hardere stijlen. Decibel luistert goed naar de wens van fans en vindt het rete belangrijk om alle stromingen binnen de hardere stijlen te vertegenwoordigen. Het is daarom het meest complete en veelzijdige hardere stijlen festival dat er bestaat!

B2s organiseert dit vette harde muziekfestival al sinds 2002. Je kent ze ook van Pussy Lounge en Hardbass. De mensen van B2s houden van klare klanken en rake klappen laten we maar zeggen. Vorig jaar vierde Decibel Outdoor 15 jaar en al sinds 2011 is het een weekend festival. De eerste drie Decibels werden gehouden op recreatiegebied Binnenmaas in Mijnsheerenland. In 2005 was in het Lingebos in Gorinchem aan de beurt en sinds 2006 is het vaste prik bij Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Dus haal je rambo uit de kast en hakkuh maar!

Vorige jaargangen waren gevuld met DJ’s als Darkraver, DJ Paul Elstak, The Prophet, Charly Lownoise, Coone, Mental Theo, Psyko Punkz, Headhunterz, Wildstylez, Noisecontrollers, Technoboy, DJ Buzz Fuzz, Zany, Rob Gee, Rotterdam Terror Corps, Redhead, Ruthless, The Stunned Guys, Yves Deruyter, Warmduscher, Kai Tracid, Max B Grant, Mauro Picotto, Gizmo, Neophyte, Speedy J, Tatanka, Bountyhunter, Da Tweekaz, Titan, Frequencerz, Ran-D et Radical Redemption. Een beroemd jaar was de 2009 editie met Brennan Heart, Deepack en Promo. Dat ging goed hard!

De Decibel Outdoor 2017 Line-Up liegt er niet om!!

Alle vorige edities van Decibel Outdoor waren uitverkocht. Er is op dit moment nog 15% van de tickets beschikbaar. Dat betekent dat al 85% is uitverkocht. Maar jij kunt er nog bij zijn!

VIP tickets en accommodaties zijn volledig sold out maar voor een zaterdag dagkaart ben je nog op tijd.

Ja, ik wil naar Decibel Outdoor!

Huh? Dus een zaterdagkaart of een weekendkaart? What happened to the Sunday?

Is Decibel Outdoor nou een Weekend festival of niet?

Decibel Outdoor was een van de eerste festivals dat transformeerde tot een weekend festival. Maar het is gek dat ze dat zo zeggen want eigenlijk, strikt gezien, is het helemaal geen weekend festival. Want voor een weekend festival kun je dagkaarten kopen voor minimaal twee dagen. Toch? En voor Decibel Outdoor kun je alleen een dagkaart kopen voor de zaterdag. Is er dan geen andere dag? Je te explain!

In 2011 kwam het idee vanuit B2s om de Decibel experience nog heftiger en voller te maken voor de echte die-hards die verbleven op de camping. B2s wilde de festival beleving voor die harde festivallovers uitbreiden met een pre party en after party. En waar kon dat beter dan op de camping? Deze was namelijk toch al afgeladen! Zo is het Decibel Outdoor Weekend en het Decibel Outdoor Festival ontstaan. Geen openbaar weekend maar wel een exclusieve en niet te evenaren weekend ervaring. De zaterdag het festival, is er voor iedereen. De preparty op vrijdag en de afterparty op zondag alleen voor de ultieme hard lovers. Hoe gaaf is dat?

Decibel Outdoor Festival | Festivallovers.nl Decibel Outdoor Main Stage 2015 | Festival Lovers Decibel Outdoor at Night | FestivalLovers NL