Defqon.1, het grootste festival van de hardere stijlen binnen de dance scene, kondigt de start van de voorverkoop voor de editie van 2024 aan. Op 28 oktober om 13:00 uur ‘s middags zullen de eerste tickets beschikbaar zijn. Dit is het moment waarop fans van over de hele wereld hun kans kunnen grijpen om deel uit te maken van dit spectaculaire evenement.

Biddinghuizen

Defqon.1 staat bekend om zijn indrukwekkende productie, met adembenemende stage designs, pyroshows en visuele effecten. Het festival trekt jaarlijks meer dan 350 artiesten aan, die optreden op het terrein in Biddinghuizen. Vorig jaar waren onder andere The Prophet, Sub Zero Project, Rebelion, Headhunterz en Angerfist te bewonderen op Defqon.1.

De festivaldagen voor 2024 zijn al bekendgemaakt: donderdag 27, vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 juni. Dit geeft festivalgangers voldoende tijd om hun plannen te maken en zich voor te bereiden op een onvergetelijk weekend vol muziek en feest.

Om ervoor te zorgen dat niemand de start van de voorverkoop mist, biedt Defqon.1 de mogelijkheid om een herinnering in te stellen. Op die manier ontvang je een melding zodra de tickets beschikbaar zijn. Dit is een handige optie voor iedereen die er zeker van wil zijn dat ze op tijd zijn om hun tickets te bemachtigen.

Ben jij een echte festival liefhebber en kan je niet wachten om weer te genieten van de beste hardere stijlen binnen de dance muziek? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Defqon.1 en blijf op de hoogte van alle updates en nieuwtjes rondom het festival. Mis geen enkel detail en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring op Defqon.1 2024!

Afgelopen editie in Biddinghuizen waren wij met Festivallovers aanwezig bij dit prachtige weekend festival, en wat hebben wij genoten. Ben je benieuwd hoe wij het hebben ervaren? Lees dan hier ons report van Defqon.1 2023!