Het grootste hardere stijlen festival van de wereld Defqon.1 Weekend Festival brengt vandaag haar eigen Warrior Workout supplementenlijn uit. De lijn volgt na de succesvolle introductie van de Warrior Workout, waarbij dit jaar duizenden festivalbezoekers op de zaterdagochtend van Defqon.1 samen een workout doen. Het concept is de afgelopen jaren een perfecte match gebleken met de muziek en de bezoekers van het meerdaagse festival, die zich in hun dagelijks leven veelal bezighouden met sporten, voeding en een gezonde levensstijl. De Warrior Workout supplementenlijn is ontwikkeld in samenwerking met XXL Nutrition, het snelst groeiende sportvoedingsmerk van Europa, en bevat een pre-workout en post-workout. Vanaf 12 mei zijn alle producten verkrijgbaar via www.q-dance.com/warriorworkout of www.xxlnutrition.com.

De Warrior Workout supplementenlijn bevat producten voor zowel voor als na intensieve inspanning.DePrimal Energy Pre-Workoutis gemaakt om vóór een work-out te consumeren en geeft de nodige energie om optimaal resultaat te behalen tijdens intensieve inspanning. DePrimal Energy Pre-Workoutis verkrijgbaar met en zonder cafeïne, in de smaken Orange Fruit en Red Fruit. Om het lichaam tehelpen herstellen heeft de Warrior Workout supplementenlijn ook de Recharge Post-Workout in de smaak Tropical Fruit ontwikkeld. Of het nu gaat om een bezoek aan de sportschool of de benen onder je lijf vandaan dansen op een festival, de Warrior Workout supplementen geven je de gewenste boost om het beste uit jezelf te halen en optimaal te herstellen van de intensieve inspanningen.

Jonas Schmidt, Creative Director van Q-dance: “Vier dagen Defqon.1 is een serieuze aan gelegenheid, je zou het bijna topsport kunnen noemen! Vandaar dat wij onze bezoekers supporten om fit te blijven met onze Warrior Workout en deze nieuwe gelijknamige supplementenlijn. We willen dat onze bezoekers in topvorm zijn en blijven! Zo komen we in de aanloop naar het festival met nieuwe 20-minuten full body work-out video’s, is er een fysieke gym op het festivalterrein en gaan we het Warrior Workout moment op zaterdagochtend tijdens het festival groots aanpakken. Kortom, genoeg redenen om samen met XXL Nutrition deze partnership voor de supplementenlijn aan te gaan en samen te streven naar de hoogste kwaliteit, zowel bij het sporten als op het festival!”

René van der Zel, CEO en founder van XXL Nutrition:“Of wij Q-dance konden helpen met ontwikkelen en leveren van topkwaliteit supplementen voor het Warrior Workout concept? Jazeker, dat kunnen wij als geenander! Echt een super mooie partnership tussen twee organisaties die beide bruisen van de energie en gaan voor innovatie en kwaliteit. Het ontwikkelen was ook een leuk traject met veel input en wensen vanuit het team van Q-dance. We hebben er veel tijd en aandacht in gestoken en zijn trots op het eindresultaat.”

Defqon.1 staat voor liefhebbers van de hardere stijlen van over de hele wereld bekend als het hoogtepunt van het festivalseizoen en brengt jaarlijks meer dan 95.000 bezoekers uit 110 verschillendelanden samen op het festivalterrein in Biddinghuizen. Dit jaar breidt de organisatie uit met een extra vierde dag op de donderdag, waarmee festival liefhebbers zich vier dagen lang kunnen onderdompelen in de wereld van Defqon.1. Om bezoekers klaar te stomen voor vier dagen feesten daagt Defqon.1 haarfans uit met de Get fit for Defqon.1-challenge. Bezoekers van het befaamde festival kunnen de producten uit de Warrior Workout supplementenlijn ook op het festival kopen en daarnaast vier dagenlang onbeperkt sporten in de Warrior Workout gym op het terrein. Fans die nog geen kaartje hebben bemachtigd kunnen de laatste beschikbare tickets kopen via www.defqon1.com.

De supplementen uit de Defqon.1 Warrior Workout lijn zijn vanaf donderdag 12 mei verkrijgbaar via Q-dance |of www.xxlnutrition.com.