Met onder andere Ran-D, Rebelion, Sub Zero Project, Sefa en meer dan 300 andere wereldartiesten.

Defqon.1 maakte gisteren de volledige line-up, het festivalprogramma, groot nieuws over de anthem en nog veel meer verrassende details over het evenement bekend tijdens de veelgeprezen ‘The Release’ broadcast. Defqon.1 vindt plaats van 23 t/m 26 juni 2022 in Biddinghuizen.

Grootste artiesten

Terwijl hardstyle fans van over de hele wereld zich voorbereiden op de grootste Defqon.1 editie in de geschiedenis, kondigde de organisatie tijdens de befaamde ‘The Release’ broadcast vanavond de volledige line-up voor de 2022 editie aan. Met optredens van de grootste artiesten uit de industrie, waaronder D-Block & S-te-Fan, Gunz for Hire, Angerfist, Ran-D, Radical Redemption, Rebelion, Headhunterz, Sefa, Sound Rush, Sub Zero Project en Warface, belooft Defqon.1 liefhebbers van de hardere stijlen een weekend om niet snel te vergeten.

De 2022 editie is de grootste editie tot nu toe, met voor het eerst vier dagen op de agenda. De meest legendarische namen binnen de hardere stijlen nemen de verschillende indrukwekkende podia over om fans vier dagen lang Defqon.1 madness te bezorgen. Artiesten zoals hardstyle held Headhunterz, scene pionier Ran-D en het baanbrekende duo Sub Zero Project nemen de RED stage voor hun rekening, terwijl de BLUE stage een podium biedt aan de grootste raw-hardstyle artiesten waaronder Act of Rage, B-Front en Radical Redemption. De grootste namen in de hardcore scene betreden de BLACK stage, waar artiesten zoals N-Vitral, Spitnoise en Angerfist vs Deadly Guns fans beloven een tandje harder te gaan. Met meer dan 300 van ‘s werelds meest geprezen artiesten op de line-up biedt Defqon.1 2022 voor iedereen wat wils.

Broadcast

Tijdens de ‘The Release’ broadcast kwamen duizenden festivalgangers online samen voor de onthulling van de volledige Defqon.1 2022 line-up en om de afgelopen vier edities van het evenement te herbeleven. In een spectaculaire aftermovie van 30 minuten verraste Defqon.1 haar fans met nog niet uitgebrachte tracks en beelden van de meest onvergetelijke Defqon.1 momenten. Ook deelden broadcast hosts E-Life en Audiofreq groots nieuws over het 2020 anthem ‘Primal Energy’, die speciaal voor 2022 door D-Block & S-te-Fan is getransformeerd naar een ‘Ghost Stories’ versie. De teaser van de officiële ‘Ghost Stories’ video was tijdens ‘The Release’ voor het eerst te bekijken en gaf fans een voorproefje van wat er tijdens Defqon.1 2022 staat te wachten.

Voor de grootste editie in de geschiedenis van het event trekt Defqon.1 alles uit de kast om het festival in spectaculaire stijl af te sluiten. Dit jaar host Defqon.1 maar liefst drie memorabele eindshows en een spectaculaire ‘The Closing Story’ op zondag waarin D-Block & S-te-Fan het weekend afsluiten met de speciale ‘Ghost Stories’ live act.. Ook kunnen fans fenomenale special effects en een legendarische vuurwerk show verwachten tijdens de befaamde eindshow van het festival. Defqon.1 belooft in 2022 wederom het jaarlijkse hoogtepunt van het festivalseizoen voor fans van over de hele wereld te worden.

De laatste Fresh Friday en Sunday tickets zijn beschikbaar vanaf 10 maart via www.defqon1.com.

Power Hour Defqon.1

[yotuwp type=”videos” id=”vJ2eHsQv7Ac” ]