Eind juni keren meer dan 350 artiesten terug naar Biddinghuizen voor een gedenkwaardige ervaring. Defqon.1 is bekend om zijn verbluffende productie, waaronder indrukwekkende stage designs, verbluffende pyroshows en adembenemende visuele effecten. Daarnaast staat Defqon.1 ook bekend om zijn uitgebreide entertainmentprogramma met artiesten zoals Sub Zero Project, Rebelion, Headhunterz en Angerfist. En vergeet POWER HOUR niet!

DEFQON.1

Defqon.1 Weekend Festival, ‘s werelds grootste hardstyle festival, onthult de indrukwekkende line-up voor de 2023 editie. Van 22 tot en met 25 juni zal het evenemententerrein in Biddinghuizen opnieuw gevuld worden met vier dagen aan de allerbeste hard dance sounds en entertainment. Aangezien de tickets afgelopen oktober zo snel uitverkocht waren hebben ze besloten om op 25 februari om 13.00 uur een extra voorraad weekend- en dagtickets op de markt te brengen.

The Release

De volledige line-up van Defqon.1 2023 werd onthuld tijdens de ‘The Release’ uitzending van gisterenavond, waarvoor duizenden fans afstemden op een avond vol entertainment en beelden van eerdere Defqon.1 edities. Op de bekende RED mainstage stonden genre pioniers D-Block & S-te-Fan, D-Sturb, anthem makers Sub Zero Project samen met Devin Wild, Ran-D en Rebelion met een speciale Spotlight showcase.

Raw Hardstyle

De BLUE Stage bood een podium aan enkele van de grootste raw-hardstyle artiesten die er zijn, waaronder Gunz For Hire, Cryex, Rejecta, Sickmode, Rooler en The Purge. Op de BLACK stage stond de legendarische Angerfist in de schijnwerpers, evenals Dr. Peacock, Mad Dog, Miss K8 en een speciale back-to-back freestyle hardcoreset van Outsiders & Korsakoff.

Extra kaarten beschikbaar!

Wie afgelopen oktober geen kaartje heeft kunnen bemachtigen, heeft vanaf morgen 25 februari om 13.00 uur nog één keer de kans om alsnog weekend- en dag tickets aan te schaffen. Ga voor kaartjes en meer informatie naar de officiële website.

Ons report van het grootste hardere stijlen festival van de wereld lees je hier. De volgende editie zijn wij er zeker weer bij!