Eindelijk, het is weer zaterdag! Tijd voor een nieuw feestje. Vandaag stond Den Haag Outdoor in het Zuiderpark op de planning en wat hebben we lekker weer. We begonnen de dag rustig met het doen van een drankje op ons balkon. Even wat inkomen in de zon en dan kunnen we relaxed de tram
pakken.

Den Haag Outdoor op Het Zuiderpark

Rond een uur of 16.00 liepen we richting de tram en kon de reis naar het Zuiderpark starten. Eenmaal op locatie liepen we eerst naar het punt waar we onszelf moesten aanmelden voor de gastenlijst. We waren gelijk aan de beurt, dus konden ook meteen door naar de hoofdingang.

Aangezien het feest al om 12.00 uur was begonnen, was het terrein al aardig volgestroomd. Niet te druk en ook zeker niet te rustig. Onze monden stonden alweer een enige tijd droog, dus first things first, munten halen! Na het halen van de munten, waar overigens (gelukkig) geen rij stond, gingen we opzoek naar de bar. Twee biertjes verder en we konden eindelijk gaan dansen.

Met het zonnetje op ons porem waren we genietend aan het dansen bij de Deep/Tech house stage onder begeleiding van Funkerman. Ikzelf heb er nog nooit van gehoord, maar het was een feestje om naar te luisteren.

Urban House stage

Na wat gesprekken met vreemdelingen, en wat dansjes te hebben gewaagd, wilde ik toch echt heel graag Bilal Wahib aanschouwen. Als het om je favoriete Nederlandse rapper/zanger gaat, dan staat Bilal Wahib toch echt op nummer 1. Dus zo gezegd zo gedaan. 19.30 uur stond hij daar dan op de
Urban House stage op te treden. Ik heb lekker mee kunnen zingen en mijn dag kon niet meer stuk. Maar wanneer je denkt dat het optreden tot zijn eind is gekomen, gebeurt er iets bijzonders. Één van de vrienden van de artiest vraagt zijn vriendin ten huwelijk.. op het podium. Het was een hele aparte wending, maar ik heb wel gelachen. Mocht je benieuwd zijn wat haar antwoord was, ze zei volmondig ja.

[ux_gallery ids=”75230,75231,75232,75233,75234,75235,75236,75237,75238,75239″ style=”none” type=”grid” grid=”2″ col_spacing=”xsmall”]

Na het optreden van Bilal, zijn we er weer klaar voor om wat harder te gaan dansen. En ietwat in schock van het huwelijksaanzoek, lopen we weer terug naar de Deep/Tech house stage. Tóch mijn favoriet wanneer de zon lekker op je gezicht schijnt. Het ultieme zomergevoel. Na al het dansen beginnen onze magen dan wel echt te rommelen. Even een klein broodje erin en we kunnen er weer tegenaan.

Techno Stage

Met wat krachtvoedsel en danswater in onze mik, gaan we een kijkje nemen bij de Techno stage. Op het moment dat wij hierheen gaan draait Remy een heerlijk setje waar hij ons wel blij mee maakt. Even ouderwets kunnen raven, tussen de verschillende muzieksoorten door. En dan als klapper op de vuurpijl kwam als allerlaatste Egbert (live), en wat was hij goed zeg!! In het laatste uurtje even keihard kunnen beuken. Een DJ waar ik persoonlijk ook nog nooit van had gehoord, maar zeker de moeite waard.

Een moment waar we nooit op hopen, maar het feest was dan helaas tot zijn einde gekomen. Samen met de menigte liepen we naar de uitgang en pakte we de dichtstbijzijnde tram om de reis naar huis voor te zetten. Het was een heerlijke, gezellige, zonnige dag en ik zeg zonder twijfel: tot de volgende keer!

Zin om volgend jaar ook naar Den Haag Outdoor te gaan? Check dan hun Facebook pagina.

Wil je meer lezen en ben je benieuwd naar wat andere reporters te vertellen hebben? Ga naar onze REPORT pagina.