DGTL Festival dit jaar verspreid over drie dagen

DGTL Festival

DGTL Amsterdam

DGTL festival Amsterdam is een elektronische underground muziekfestival in Amsterdam. Het evenement is onderdeel van de toonaangevende DGTL brand die elektronische, house en technofestivals overal ter wereld organiseert Met muziek, kunst en duurzaamheid als belangrijkste pijlers hebben de DGTL-evenementen wereldwijd een eigen plek ingenomen in het festivallandschap. DGTL is het eerste circulaire elektronische muziekfestival, met een sterke focus op onderwerpen als energie, sanitaire voorzieningen, voedsel, grondstoffen en mobiliteit. Het festival vindt plaats in het weekend van 15 t/m 17 april.

DGTL artiesten

Ons artiestenbestand voor de editie van dit jaar combineert 82 geavanceerde acts in house, techno en elektronische muziek. Maak je klaar om het alledaagse los te laten en dompel jezelf onder in de uitvoeringen van namen als ARTBAT, Anz, Folamour, India Jordan, John Talabot & Mano Le Tough, KI / KI, Laurent Garnier, mad miran, Moodymann, Paul Kalkbrenner, Rod & Deniro en nog veel, veel meer.

DGTL 2019

In 2019 waren wij ook op de NDSM werf voor een report.

Wil je erbij zijn in april? Check dan de volgende link. Ben je benieuwd naar de recap?

 

Over DGTL

Met muziek, kunst en duurzaamheid als belangrijkste pijlers hebben de DGTL-evenementen wereldwijd een eigen plek ingenomen in het festivallandschap. DGTL is het eerste circulaire elektronische muziekfestival, met een sterke focus op onderwerpen als energie, sanitaire voorzieningen, voedsel, grondstoffen en mobiliteit. DGTL reikt al veel verder dan haar thuisbasis in Amsterdam met edities in Barcelona, Madrid, Santiago, São Paulo, Tel Aviv en Bangalore (India).

Volg jij ons al op social media?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial