DGTL festival kondigt officiële data aan voor 2022

DGTL 2022

DGTL festival keert terug

Na twee hele jaren keert DGTL Amsterdam eindelijk terug naar zijn geliefde NDSM-werf voor het tweedaagse festival, en wel op 16 & 17 april 2022. Dus noteer deze data vast in je agenda!

In een exclusieve, nieuwe teaser-trailer die eerder vandaag op de socials verscheen, is de boodschap duidelijk. DGTL is klaar om een nieuwe inspirerende en innovatieve omgeving te creëren waar mensen kunnen groeien, dansen, zich verenigen en zich vrij voelen. Het wordt tijd om alle labels van ons af te schudden en een gemeenschap te vormen die individualiteit viert. “Welcome back”.

Ticket bemachtigen? De eerste tickets zullen aanstaande donderdag 4 november 2021 in de voorverkoop gaan. De reguliere verkoop start op vrijdag 5 november 2021. Vergeet je niet aan te melden om pre-toegang te krijgen tot de verkoop van de reguliere tickets.

Over DGTL

DGTL positioneert zich sinds de eerste editie begin 2013 als een uniek en onderscheidend festival. Met muziek, kunst en duurzaamheid als belangrijkste pijlers hebben de DGTL-evenementen wereldwijd hun unieke positie in het festivallandschap ingenomen. De Amsterdamse festivalorganisatie is al ver over de landsgrenzen gegaan met edities in Barcelona, Madrid, Santiago, São Paulo, Tel Aviv en Bangalore. DGTL Amsterdam blijft natuurlijk de spirituele en letterlijke thuisbasis van het evenement. Kijk voor meer informatie op www.dgtl.nl

Check onze festival agenda hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial