Don’t Let Daddy Know keert terug naar Amsterdam in de Ziggo Dome op 4 maart en ditmaal hebben ze Alesso als headliner! #DLDKAMSTERDAM belooft een avond vol ongeëvenaarde energie en een onvergetelijke ervaring in één van de meest drukbezochte evenementenlocaties van Nederland. Laat je meevoeren door de beats van Alesso en zijn collega’s voor een avond die je nooit zult vergeten!

Het festival staat bekend om zijn diverse publiek, spectaculaire belichting en indrukwekkende visuele effecten. Het begint natuurlijk allemaal met een geweldige line-up. Dit jaar nemen Alesso, Morten, Nicky Romero, Sub Zero project, Topic, Third Party en W&W het podium over, met support van Justus.

Samen met tienduizenden rave-liefhebbers kunnen we niet wachten om je welkom te heten tot onze alsmaar groeiende DLDK-familie! Onze reguliere tickets zijn al bijna uitverkocht. Wacht dus niet langer en haal je tickets via https://amsterdam.dldk.com/ voordat het te laat is!

Over Don’t Let Daddy Know (DLDK)

In slechts tien jaar tijd groeide DLDK uit tot een van de bekendste dance-concepten van de internationale entertainmentindustrie. Het evenement verspreidde zich naar meer dan twintig landen, waaronder Singapore, het Verenigd Koninkrijk, Thailand en Myanmar. Grote artiesten en een innovatieve productie bieden de bezoeker een unieke, onvergetelijke ervaring. Feestgangers van over de hele wereld bezoeken onze evenementen. Tijdens ieder DLDK-evenement zwaaien onze bezoekers met vlaggen van hun eigen landen, waardoor er een prettige familiesfeer hangt. Naast de evenementen beschikt het Don’t Let Daddy Know-merk ook over een muzieklabel (#DLDKMUSIC) en een succesvolle merchandise-lijn. DLDK is eigendom van de Nederlandse evenementenorganisatie E&A Events.

Aftermovie 2019:

Website: http://www.dldk.com Facebook: https://www.facebook.com/dontletdaddyknow Twitter: https://twitter.com/dldk_official

Check hier het event in onze festival agenda.