Down The Rabbit Hole is eindelijk terug! Op 1, 2 en 3 juli 2022 vindt dit festival weer plaats op het recreatiegebied De Groene Heuvels in Ewijk. Door de pandemie was de organisatie in 2020 en 2021 helaas genoodzaakt om het festival af te blazen. Nu zijn ze voor het nieuwe jaar terug van weggeweest! Het festival maakt de komst van onder meer Gorillaz, The War On Drugs, Disclosure en BICEP bekend.

Zaterdag 27 november om 11:00 is er een pre-sale voor ticketkopers van Down The Rabbit Hole 2020 en 2021. Deze mensen krijgen als eerst de kans om een ticket te kopen voor 2022. Wanneer je hier recht op hebt, ontvang je een mail van Ticketmaster met alle benodigde informatie.

4 december om 11:00 start de reguliere verkoop van tickets via Ticketmaster. Dit zijn de overgebleven tickets na de pre-sale. Er zijn in totaal 40.000 tickets beschikbaar voor 2022. Een weekendticket voor het festival kost 220 euro. Deze prijs is inclusief tentencamping waar je met je eigen tent kan overnachten. Je wordt vervoerd per pendelbus van en naar station Wijchen. Voor meer informatie over de line-up en ticketverkoop verwijzen we jullie door naar de website van DTRH.

Down The Rabbit Hole, kortweg DTRH, is een driedaags muziekfestival dat voor het eerst in 2014 werd gehouden, in recreatiepark De Groene Heuvels in Ewijk bij Nijmegen. Check ook even deze video over de Poort van DTRH.

[yotuwp type=”videos” id=”takfz2yj-Bs” ]