Dreamvillage Festival – de afsluiter van mijn festivalseizoen

Met een dubbel gevoel stapte ik afgelopen zondag de trein naar Breda in om naar de 10e editie van Dreamvillage festival te gaan. Het dubbele gevoel kwam voort uit dat ik super veel zin had in het festival maar dat ik er toch echt aan moest geloven dat dit mijn laatste buiten feestje van dit jaar zou gaan worden. Daarom had ik me voorgenomen om extra te gaan genieten van de muziek, het weer en de heerlijke drankjes!

Kleinschalig maar sfeervol

Dreamvillage is een festival waar ik al veel positieve verhalen over heb gehoord maar zelf nog nooit was geweest. Het OV was prima geregeld en vanaf het station in Breda reden elke 10 minuten pendelbussen die je recht voor de deur afzette. Een rij was er niet en we waren binnen 5 minuutjes vanuit de bus binnen op het festival.
Wat me op viel was dat het een stuk kleiner was dan ik in eerste instantie had verwacht. Er waren 3 stages grotere waarvan een Urban stage, twee hardstyle stages en nog drie kleinere stages waar ook beide muziekstijlen werden gedraaid. Wel voelde het juist doordat het niet zo groot was, als een gezellig Brabants feestje.

Dreamvillage festival

Artiesten


Terwijl we onze muntjes halen en nog snel even naar het toilet gaan horen we dat Outsiders aangekondigd wordt. De laatste keer dat ik Outsiders heb horen draaien was ik op vakantie in Albufeira 4 jaar geleden maar ik was echt even vergeten hoe goed hij wel niet is. Alles zat ook mee, het zonnetje scheen, ze hadden lekkere ijskoude flesjes Desperados en Outsiders draaide echt geweldig, iedereen ging los! Na Outsiders zijn we een kijkje op de Mainstage gaan nemen waar de broers Sound Rush een set aan het draaien waren. Ook deze jongens draaide echt heel erg lekker waardoor we helemaal in de stemming zaten. Uiteindelijk zijn we doorgegaan naar Lawless waar Maan, Bizzey en Lucas & Steve draaide. 

Voor ieder wat wils


Het allerleukste aan Dreamvillage vind ik dat er verschillende muzieksoorten zijn en je dus een veel groter publiek aanspreekt. Verder is er veel tijd besteed aan de aankleding en ziet alles er tot in de puntjes uit. Er zijn voldoende eetgelegenheden maar vooral veel ruimte om te dansen. Op de zondag was het gezellig druk maar absoluut niet te druk. Al met al dus echt een top feestje. Ik was er nog niet eerder geweest maar kan jullie wel vertellen dat ik volgend jaar zeker weer aanwezig ben. Misschien zelfs wel een heel weekend:)! 


Naast deze blog heb ik ook een vlog gemaakt, deze is hieronder te vinden. Mocht je willen weten welke feestjes ik deze winter nog ga pakken? Volg me dan ook op instagram @elisegrimbergen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial