Afgelopen weekend bestond Duikboot Festival 10 jaar. En dat is reden voor een feestje! En ik kan je garanderen IT WAS ON!

Wij zijn met de auto naar Asterdplas in Breda gereden. Er waren genoeg plekken om de auto te parkeren zeker genoeg plekken voor de fietsen. Kleine 10 minuten lopen en je was er! Alles was goed aangeven met borden.

Duikboot Festival is heet

Het weer was wisselvallig met af en toe een bui maar daarna liet de zon zich weer goed zien. Het ging er heet aan toe. Ze waren voorbereid op de regen zo waren er genoeg cabanas waar we ons onder konden schuilen. Dat was ideaal!

Bij binnen komst liep alles vlotjes door. Ook bij de muntverkoop geen gekke lange rijen. Nadat we de muntjes hebben gekocht, drankje gehaald bij stage de Werf. Daar hing een goed sfeertje! Hier een dansje gewaagd en weer door om de andere stages te bekijken. 

Mega chille house

De opbouw was het zelfde als de vorige editie, dus je kon de weg gemakkelijk vinden! Door naar de Radar voor house muziek. Hier hing een mega chille vibe. Zo ook bij de Baai waar heerlijke urban liedjes werden gedraaid. Dit was toch wel onze favoriete en hebben we een paar uurtjes gedanst. Billen schudden mee zingen en laaag laag laag. 

Techno ding

Ook even een kijkje je genomen bij de Hangar waar techno werd gedraaid. Niet helemaal ons ding maar ook hier ging iedereen los en hing een goede sfeer.


Volop eetkraampjes met van alles wat. Van een lekker frietje mayo tot aan de vegan hapjes! Je had genoeg zit plekken, een heerlijk plekje aan het water, met de vuurkorf waar je de zonsondergang kon zien. Of je kon in de drukte gaan zitten. Keuze genoeg dus!

Glitter kraam

Er stonden ook andere leuke kraampjes. Zoals een sieraden kraam en een glitter kraam waar je gratis glitters kon krijgen. Je had een speelhoek waar je kon tafeltennissen, maar je had ook de wel bekende karaoke kraam.

[divider width=”1000px” color=”rgb(4, 0, 0)”]

[ux_gallery ids=”80720,80722,80718,80724,80726,80721,80725,80727,” style=”default” type=”slider-full” slider_bullets=”true” auto_slide=”2000″ image_width=”50″ image_size=”original” text_padding=”0px 0px 0px 0px”]

[divider width=”1000px” color=”rgb(4, 0, 0)”]

Na het eten een dansje gewaagd bij de silent disco, wat altijd gezellig is! De avond geëindigd bij de mainstage de Rader, en die was zeker aan!! Wat een geweldig feestje was het weer! Voor nu duik ik mijn bedje weer in.

Gaan wij samen duiken volgend jaar? Tot volgend jaar Duikboot Festival 2024!!