Een weekend Amsterdam Open Air!

Het zal je vast niet ontgaan zijn, vorig weekend was het weer tijd voor Amsterdam Open Air! Het weer was fantastisch, de locatie en sfeer is top, de aankleding is zoals elk jaar on point en de muziek was weer aan!

Vorig jaar was mijn eerste keer Amsterdam Open Air en wát vond ik het leuk! De sfeer, aankleding en muziek sprak mij heel erg aan en daarom moest ik er dit jaar zeker weer bij zijn. En dit jaar had ik het geluk dat ik met Festival Lovers naar AOA mocht! Net als vorig jaar weer een weekend AOA, maar niet op de camping! AOA is overigens in het Gaasperpark, heel gemakkelijk te bereiken met OV!

Aanschouw, de line-up van zaterdag 1 juni en zondag 2 juni 2019! Heerlijk, niet waar? Mijn favoriete stages: Open Air, Straf_Werk & Selected by Reinier Zonneveld (Op zondag was dit Vault Sessions).

Main stage

Op de main stage waren veel verschillende genres, leuke hip-hop/rap artiesten zoals Bizzey, Josylvio en Broederliefde maar ook veel dance en techhouse zoals Nora en Pure maar ook Michel de Hey. Als je van afwisseling houdt, is het leuk om hier te staan, genoeg keuze!

Iris was er zaterdag ook, er moest natuurlijk even een fotootje gemaakt worden van deze 2 FestivalLovers! Je Instagram tijdlijn stond waarschijnlijk vol met dit soort foto’s, haha!

Op AOA merk je echt hoeveel moeite mensen steken in hoe ze eruit zien. Het is gewoon bijna bijzonder om zoveel verschillende, kleurrijke en vrolijke mensen te zien.

Slapfunk Records stage

Ook bij dit festival werd er weer goed gebruikt gemaakt van het recyclen van bekers en flesjes. Ik vind dit zelf heel erg goed en ook nog eens fijn, veel minder bekertjes op de grond en flesjes waar je overheen valt. Vanaf 2020 is het geloof ik verplicht om het recycle systeem te hanteren op een festival! Oja, en betalen doe je gewoon met je pinpas! Heel gemakkelijk en snel, veel beter dan muntjes als je het mij vraagt!

Straf_Werk stage

Zelf ben ik een groot technoliefhebber en was ik veel te vinden bij de Straf_Werk en Reinier Zonneveld stage (op zondag Vault Session). Reinier Zonneveld had op zaterdag zijn eigen stage waar wij helemaal los zijn gegaan. Maar ook niemand minder dan Sluwe Vos, Joris Voorn, LSD en Boris Werner draaide bij Straf_Werk en/of Vault Session heerlijke setjes.

Ook dit jaar vond ik Amsterdam Open Air weer top geregeld, ik ben er volgend jaar zonder twijfel weer bij, ik ben nu al benieuwd naar het volgende “thema”! Vond je mijn report nou leuk en wil je meer zien? Check dan mijn vlog!

(video komt 07.06.2019 om 16:30 online op mijn kanaal: Esmée Geel)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial