De eerste 12 namen van de tweede editie van Spoorpark LIVE zijn bekend. Op zaterdag 24 en zondag 25 juni spelen onder meer DI-RECT, Son Mieux, Joost, Froukje en S10 op de twee podia van Spoorpark LIVE. Trouwe bezoekers kunnen zich alleen vandaag nog inschrijven voor de ‘Loyalty Sale’ die is gestart op dinsdag 17 januari om 19:00 uur. Daarmee kopen ze kaarten met een korting tot €12,-.

Na een gedenkwaardig debuut in 2022 staat Spoorpark LIVE voor editie nummer twee op zaterdag 24 en zondag 25 juni. Locatie is wederom het prachtige Spoorpark in hartje Tilburg. De eerste namen van het festival zijn vandaag bekendgemaakt. Ook dit jaar gaat het festival voor een mix van de grootste namen én talenten van eigen bodem. Op het programma tot nu toe: DI-RECT, Son Mieux, Joost, Froukje, S10, DeWolff & Dawn Brothers present Double Cream, Prins S en de Geit, Claude, Elephant, Banji, Fiep en Fleur.

NIEUWE TRADITIE WERD IN 2022 GEBOREN

Driemaal is scheepsrecht, was vorig jaar het gezegde rondom Spoorpark LIVE. Na twee afgelaste edities in verband met de pandemie vond het splinternieuwe popfestival vorig jaar voor het eerst plaatst. Met het prachtige groene Spoorpark als decor en artiesten als Kensington, Krezip, Danny Vera en Davina Michelle werd een nieuwe traditie geboren. Tilburg liep massaal uit om kennis te maken met dit nieuwe popfestival.

Spoorpark LIVE 2023

Deze eerste editie was een groot succes met meer dan 15.000 bezoekers verdeeld over het weekend. De organisatie (This is Live Group) en het Spoorpark zijn vastberaden om in 2023 opnieuw een prachtig weekend te organiseren. Met de aankondiging van de eerste namen is het startschot gegeven en de organisatie verzekert: ‘Dit is pas het begin’.

In de voorbije weken schreven bezoekers zich massaal in voor de ‘Loyalty Sale’ voor Spoorpark LIVE 2023. Hiermee kopen bezoekers zolang de voorraad strekt vanaf dinsdag 17 januari om 19:00 uur kaarten met een korting tot €12,-. Inschrijven voor de Loyalty Sale kan alleen vandaag nog via de website van het festival: www.spoorparklive.nl. Wie naast de Loyalty tickets grijpt hoeft niet te treuren. Op dinsdag 24 januari om 19:00 uur start de reguliere kaartverkoop van het festival.

Ticketprijzen:

Combi zaterdag & zondag €69,-

Zaterdag €43,-

Zondag €43,-

Spoorpark LIVE vindt plaats op zaterdag 24 en zondag 25 juni in het Tilburgse Spoorpark. Meer namen worden op korte termijn bekendgemaakt. Verdere info en tickets zijn te verkrijgen via de website van het festival.

Lees ons report van Spoorpark Live 2022.